2777
2789

بچه ها من و شوهرم قبل ازدواج با اطلاع خانواده ها باهم حرف میزدیم چند باریم رفتامد خانوادکی داشتیم

حالا ک نامزد کردیم یخورده احساس میکنم مادرشوهر انگولک میکنه 😐یخوردههه ها

مثلا چند دفعه مادزشوهرم برگشته ب مامانم گفته خیلی ناز نازیم نامز منم دهنش گرفته همش میگه قبل نامزدیمون همیشهه ازم میپرسید پول لازم نداری؟یا خودش زوری بهم پول میریخت اما الان چن ماه نامزد کردیم اصلا نپرسیدع پول میخای یا نه اون روز ازش پول خاستم برگشت گف عناعت کن خیلی بهم برخورد میگ من ک ادمی نستم بهت پول بدم فق گفتم غناعت کن من اعصابم خوذد شد دعوا کردم باهاش😒

احساس میکنم خانوادش یچیزایی تو خونه میگن ک این اینحوری میکنه😓😓😓😓😓

هعی....

زیاد حرف زدم دلک پر بود😐حالا از سیاستاتون بگین

راستیییی بگیناااا خیلی نیاز دارم بهش

من باید اینو جمعش کنم😂👌🏼

من این حرفو طبق تجربه ی شخصیم میگم.. خودم الان تو عقدم.. ما خیلی مشکلات داشتیم و داریم.. اون اوایل عقدم سر همین پول گرفتن دچار مشکل شدیم همسرمم همین حرف نامزدتو میزد.. میدونی چرا؟ چون من همون اول کاری ازش پول رو مستقیم میخواستم و زیاد هم میخواستم بلد نبودم درخواست کنم مثلا میگفتم 400 بریز به کارتم. خب حالت دستوری بود مبلغشم برا بار اول زیاد بود هرکی باشه میترسه میگه این دختر تو این گرونی فکر من نیست. چون حساس شده بود رو پول گرفتن دیگه نمیداد منم دعوا میکردم.. تو هم الان که نامزدت حساس شده ازش پول نخواه ولی اگه باهم بیرون رفتین مثلا بگو از فلان روسری خوشم اومده از یه چیز کوچیک شروع کن سریع نگو فلان مانتو 800 تومنی! از چیزای کوچیک شروع کن کم کم عادت میکنه راه درازی رو پیش رو داری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حرف دلت رو علی الخصوص در مورد خونواده ات به قوم شوهر و خود شوهر نگووو

حتما پس انداز مخفی داشته باش

زنی که خرج داره ارج داره

و با قوم شوهر صمیمی نشوو

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵

ببین نامزد منم همینجوریه  میگه خونه باباتی .وظیفه من نیست ‌اوایل فکر میکرد من میخوام جهاز بخرم .منم گفتم نده .جهنم ولی بازار رفتم گرون ترین چیز هارو  خریدم الان که جهیزیم کامل شده .۵ ماه پیش ازش پول خواستم اول گفتم ۲۰۰تومن بده  .بعد کم کم زیادش کردم شد ۴۰۰توهم کم کم بخواه .باهاش حرف بزن بگو پول آرایشگاه هست پول لباس زیر هست  من زنتم ‌دشمنت که نیستم تو زندگی  نرفتم که بخوام  قناعت  کنم ‌بگو بابام پول میداده توهم باید لطف کنی بدی 

من این حرفو طبق تجربه ی شخصیم میگم.. خودم الان تو عقدم.. ما خیلی مشکلات داشتیم و داریم.. اون اوایل ع ...

وقتی جایی میریم خرج میکنه برام مثلا رفتیم مشهد بهم گف کارتتو بیار پول بزنم بهت منم کارتمو جا گزاشته بودم اما هرموقع ک میرفتیم بیرون میگف هرچی میخوای بخر..اینارو گفتم بدونید خسیس نیس اما حساب من همیشه خالیه..چرا باید حساب ی زن وقتی شوهر داره خالی باشه؟؟؟خب اومد کار پیش اومد اونوخ از کجا پول بیارم باید پیشم پول باشه یا نه؟؟ مشکل من اینکه اصن نمیپرسه پول لازم داری یا نه فکر میکنه وقتی همیشه خونه ام ینی پول لازمم نمیشه