2777
2789
عنوان

بی ادبی شوهر

347 بازدید | 32 پست

اگه شوهرتون هر چی از دهنش بیاد بیرون ب شما بگه بعد ۱۰ روز بیاد بگه ببخشید شرمنده من اشتباه کردم .و شما هم مجبور ب آشتی کردن باشید چطوری رفتار میکنید..اون جوری رفتار میکنه انگار هیچی نشده ‌

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شوهرمن ب تازگی همین کارو کردی و اومد ابراز پشیمونی و شرمندگی....کاری نمیشه کرد با ی بچه ک همه چیزو میفهمه مجبورین عادی باشیم 

دوباره باردارم😐ایندفعه دیگه میمیرم ازبی خوابی 🙄

خداروشکر همسرم اگر منم حرف بدی بزنم دعوام میکنه، اما اگر همچین کاری بکنه شاید یکبار کوتاه بیام اما بیشتر از اون با عرض معذرت دور از جونتون حماقته

من یک مادرم، مادری بدون زایمان اما عاشق فرزندانم. حس شیرین مادریم را با هیچ لذتی تغییر نخواهم داد.     
یعنی چی ‌

مثلا قبلا که شوخیم باهاش ۸۰٪ بود

میشع ۴۰ ٪

بعد یمدت یا صفر میشه یا همون روال قبلیش بر میگرده

لایکم نکن جیگر. یه نوجوون اورتینکر بدبخت. چیزدست هستم به روم نیارید:)ممنون میشم صلوات بفرستید
مثلا قبلا که شوخیم باهاش ۸۰٪ بود میشع ۴۰ ٪ بعد یمدت یا صفر میشه یا همون روال قبلیش بر میگرده

الان زیاد حرف نمیزنم باهاش . اصلا راجب پولی که ماهیانه بهم میدادم حرف نمیزنم ‌.باهاش ‌کلا ولش کردم ‌

وقتی عذرخواهی کرده و گفته اشتباه کرده ببخشش به روش نیار.

اما ؛برای خودت خط قرمز محکم داشته باش و با اقتدار ازش حفاظت کن و دیگه تو پذیرش تکرار این رفتار نباش. اون باید بفهمه که حق‌نداره بی حرمتی کنه به این دلخوشی که بعدا عذرخوهی میکنه و شما فراموش میکنید!

خدایا گناهانم را نادیده بگیر؛همانگونه که دعاهایم را نادیده میگیری!
الان زیاد حرف نمیزنم باهاش . اصلا راجب پولی که ماهیانه بهم میدادم حرف نمیزنم ‌.باهاش ‌کلا ولش کردم ‌

هوم . سکوت یعنی قهر

یمدت سر سنگین باش بدونه ناراحت شدی

لایکم نکن جیگر. یه نوجوون اورتینکر بدبخت. چیزدست هستم به روم نیارید:)ممنون میشم صلوات بفرستید