2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چ زود تشخیص میدین......چیزه خاصی تو حرفانیست حرفایی ک همه اینجور زمانی میگیم

جمله هایی مثل انگار مزاحمت شدم، من خر رو بگو، من احمق رو بگو، اره برو میدونم برات هیچیم، اصلا من برات مهم نیستم خاک بر سرم، اره برو خوش باش، منو بگو همش دنبالتم و..... ، همه نشانه مهر طلبیه

منم خودم بشدت مهرطلبی داشتم و نمیدونستم، الان خیلییییی بهترم با درمان و تراپی 

مشکلات رو باید حضوری حل کرد نه تلفنی

تلفنی هی اوضاع بدتر میشه

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم
اسی بیشتر از هم گله دارین دلخورین خوب چرا رودررو باهم سنگاتونو وا نمکنین

چون خودش گف تنها باشیم قبلا ی ساعتم دور بودم ازش ایمونو میورد زمین بعدم میگ شاااید قدر همو دونستیم یعنی چی خب

جمله هایی مثل انگار مزاحمت شدم، من خر رو بگو، من احمق رو بگو، اره برو میدونم برات هیچیم، اصلا من برا ...

بعنی چی؟ 

نیازمند ب توجه یعنی؟ 

داغ جوون‌دیده ی پر‌پر منم..مسلخ سروای تناور منم.. باغ گل بی بر و بی برگ،من.. غربت آهوی جوون مرگ،من.. ناجی باغ گل بی برگ کو؟.. ضامن آهوی جوون‌مرگ کو؟.. شب شد و پیک تب و غم سر رسید،.. عطر گلاب از خود قمصر رسید.. chavoshi ❤ 
تاحالا نگفته بود دور باشیم ی ساعتم نبودم دق میکرد😔

ببین اصولا تکنیک بیا یه مدت دور باشیم برای دو حالت هست، یا طرف یکی دیگه رو دیده میخواد هرز بپره، یا واقعا آرامش میخواد تا خودشو پیدا کنه 

دوست تو اما هیچکدوم نیست، تکلیف خودشو نمیدونه چه برسه به تکلیف جفتتون