2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مهرطلب ینی چی

صفحات قبل گفتم عزیزم، 

یعنی عزت نفس داغاااان، یعنی من بد و بی ارزشم ایها الناس هیچکی منو نمیخواد، بعد حالا که یکی پیدا می‌شه منو میخوادمن هی تو دعوا مثلا میگم اره برو هیچکی منو نمیخواد اره تو اصلا معلومه دوسم نداری و.... ،تا توی ناخودآگاهم برسم به اینکه اها دیدی پس من واقعا بدم 

صفحات قبل گفتم عزیزم،  یعنی عزت نفس داغاااان، یعنی من بد و بی ارزشم ایها الناس هیچکی منو نمیخو ...

وای من اون جوریم

دشمنم خواست که ازبیخ کند ریشه ی ما          غافل ازانکه خدایی است دراندیشه ی ما     
عزیزم خوشبختانه میشه ترمیم کرد این حرمت نفس آسیب دیده رو با مطالعه و کارکردن رو خودت

مرسی ازراهنمااییت من یعنی نامزدمودیوونه کردم هی بهش میگم تومنونمیخای خوشم عصبی شده

دشمنم خواست که ازبیخ کند ریشه ی ما          غافل ازانکه خدایی است دراندیشه ی ما     
الان من پیام بدم یا بزارم باز خودش بیاد؟

من اگه باشم هیچی نمیگم تا ببینم خودش به نتیجه میرسه یا نه

اما میتونی هم مسیج بدی بگی بهش الان دوتا راه دارید یا مثل فبل عادی باشین، یا چندوقتی دور، اما درهردو حالت باید بتونین باعث آرامش همدیگه بشین نه سوهان روح

خیلیی اروم و بالغانه باهاش حرف بزن، هرجا هم دیدی داره دعوا میکنه بگو فلانی من دنبال دعوا نیستم مبخوام دوتایی یه تصمیم خوب بگیریم 

مرسی ازراهنمااییت من یعنی نامزدمودیوونه کردم هی بهش میگم تومنونمیخای خوشم عصبی شده

عزیزم روش و شیوه ات تغییر بده اگه نامزدتو دوست داری، هر ادمی دوست داشتنی هست، هرکسی لایق دوست داشته شدن هست، این که یکی اومده تو رو برای کل زندگیش انتخاب کرده اصلا به دور از واقعیت نیست چون تو واقعا لایق عشقی، هم عشق دادن هم عشق گرفتن