2777
2789
عنوان

چشمام جادوییه؟؟😐

175 بازدید | 17 پست

بچه بودم سبز بود.

الان عسلی سبزه...گاهی فندقی میشه گاهی سبز گاهی عسلی تیره گاهی عسلی خیلی روشن..گاهی انقد براق و عسلی میشه که مردمک سیاه کوچیک چشمم هم معلوم نیست...گاهی هم قشنگ واضحه رنگش مردمک چشمم واضحه....الانم دیدم تو آیینه یکیش عسلی بود یکیش تیره قشنگ معلوم بود اونروز هم این طور شد...می ترسم 😐نکنه جادو شدم😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عسکه چشمایه جادوییتو ببینم

🍀تا در طلب گوهر کانی؛کانی  _تادر هوس لقمه نانی؛ نانی این نکته رمز اگر بدانی؛ دانی _آن چیز که در جستن آنی ؛آنی      (مولانا)      🌹🌷🍃                                                  شاید شیطان هم عاشقه حوا بود که به آدم سجده نکرد🍀

این همه رنگ چشم تعریف کردی بگی رنگاشو مثل هم نیست

چنتا عکس از چشمات از قبل بده

اونجاهایی ک گفتی سبز و عسلی 

عسلی روشن

مردم شهری که همه در آن می لنگند ، به کسی که راست راه می رود می خندند ... 
میگم یعنی از چی اینجوری شده...نکنه جادوم کردن

نه بابا این حرفا چیه واسه دوستمم چشاش هر بار یه رنگه خوبه که لذت ببر از تنوع  رنگ چشات

🍀تا در طلب گوهر کانی؛کانی  _تادر هوس لقمه نانی؛ نانی این نکته رمز اگر بدانی؛ دانی _آن چیز که در جستن آنی ؛آنی      (مولانا)      🌹🌷🍃                                                  شاید شیطان هم عاشقه حوا بود که به آدم سجده نکرد🍀

اخی چقد جالب🙃

۱^هر وقت خواستی به اسم با نمک بودن حرفیو بزنی اول از خودت بپرس اگه یکی اونو به خودت بگه اسم اون آدمو چی میذاری؟۲^اگه جایی از حرفم توهین به قشر یا گروه خاصی بود و باعث شد بهتون بر بخوره بگین من عذرخواهی کنم
این همه رنگ چشم تعریف کردی بگی رنگاشو مثل هم نیست چنتا عکس از چشمات از قبل بده اونجاهایی ک گفتی سب ...

عکس ندارم از اون موقع ها...من فقط مواقع خاص عکس میگیرم...نگید عکس شناسایی میشم🙏

گفتم شاید دلیلش و بدونید

عکس ندارم از اون موقع ها...من فقط مواقع خاص عکس میگیرم...نگید عکس شناسایی میشم🙏 گفتم شاید دلیلش و ...

ن عزیزم من نمیدونم

مردم شهری که همه در آن می لنگند ، به کسی که راست راه می رود می خندند ... 

به چشمات دقت کن عزیزم من قبلا رگه های تو مردمک چشمم سبز بود درحالیکه چشمم قهوه ایه تو افتاب اینا چشمام سبزرنگ میزد

الان که دقت میکنم اون رگه های سبز نیست

دخترم هم ابتدا چشماش سبز یشمی بود و خیلی قشنگ ولی الان قهوه ای شده

من هرچی رنگ موهام روشنتر کنم چشمامم روشنتر میشه 

کلا رنگ چشمام به رنگ های طیف قهوه ای زرد نارنجی واکنش دارن و جذاب تر میشن

اگر بدانید که مردم به یک سردرد معمولی خود هزاران بار بیشتر اهمیت می‌دهند تا خبر مرگ من و شما، دیگر نگران نخواهید شد که درباره شما چه فکری می‌کنند...