2777
2789
عنوان

بیاین چن لحظه

72 بازدید | 6 پست

بچه ها من حدود دو هفتس بخاطر جوشام دکتر برام کپسول داکسی سایکلین تجویز کرده تقریبا دو روز دیگ میشه دو هفته ک دارم مصرف میکنم هنوز تا دوماه باید مصرف کنم  الان حدود چن روزه ریزش مو گرفتم  اصلا سابقه نداشت اینجوری بریزه  بنظرتون از عوارض این قرصه؟کسی مصرف کرده 

من یه ماه مصرف کردم ولی شنیدم خیلی ضرر داره

عوارضی نداشتی؟منم شنیدم برا معدع اینا خوب نیس حتی سرچ کردم عوارضشو خوندم ک بیشتر رو دستگاه گوارش تاثیر داشت ولی منم همین تازه چن وقت پیشه ریزش گرفتم بیشتر حدس میزنم از همون کپسول باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عوارضی نداشتی؟منم شنیدم برا معدع اینا خوب نیس حتی سرچ کردم عوارضشو خوندم ک بیشتر رو دستگاه گوارش تاث ...

اره باید حتما بعد غذا میخوردم بعد نباید دراز میکشیدمو اینا یه ماه خوردم بعدش چون مشخص شد هورمونیه دیگه نخوردم قرص هورمونی خوردم 

🌸🌸🌸

اره باید حتما بعد غذا میخوردم بعد نباید دراز میکشیدمو اینا یه ماه خوردم بعدش چون مشخص شد هورمونیه دی ...

برا من گفت تا دوماه برا جوش صورتم مصرف کنم اگ اوکی نشد باید برم آزمایش هورمون و کبد بدم بعدش برام آکوتان تجویز کنه  الانم ک اینجور ریزش مو گرفتم فک کنم باید دوباره برم اینجور پیش بره خیلی کم پشت میشه موهام 

برا من گفت تا دوماه برا جوش صورتم مصرف کنم اگ اوکی نشد باید برم آزمایش هورمون و کبد بدم بعدش ب ...

ببین یک ماه بسه نزار دو ماه شه برو زود ازمایش بده هر چند قرص هورمونی هم همینه و راکوتانم که کلییی عوارض داره

🌸🌸🌸

ببین یک ماه بسه نزار دو ماه شه برو زود ازمایش بده هر چند قرص هورمونی هم همینه و راکوتانم که کلییی عو ...

خب مجبورم دیگ  اگ اینم جواب نده  میخواد آکوتان تجویز کنه اونم ک دیگ خیلی عوارضش بیشتره با این حال با اینکه دو هفتس این قرصو مصرف میکنم یکم بهتر از قبل شده بخوام قطع کنم از الان فک کنم باز صورتم مثل قبل بشه هوووف اصلا این جوش صورت خیلی مزخرفه