2777
2789

پیدا کردی منم لایک بنما.

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکی تو تلگرام بهم پیام داده بود از شرکت پنبه ریز

بهم‌گفت ی روز هماهنگ میکنیم زنگ بزنم بهت توضیح میدم شرایطش رو 

نمیدونم دقیقا چیه 

میخوام چند روز دیگه زنگ بزنم

میخوای شمارش رو؟

۱^هر وقت خواستی به اسم با نمک بودن حرفیو بزنی اول از خودت بپرس اگه یکی اونو به خودت بگه اسم اون آدمو چی میذاری؟۲^اگه جایی از حرفم توهین به قشر یا گروه خاصی بود و باعث شد بهتون بر بخوره بگین من عذرخواهی کنم

تو سایت آراد راک ثبت نام کنین محتوا نویسی هست از اینترنت کپی میکنین وبا یکمی تغییر می نویسیم 

من این امضارو از یه کاربر برداشتم عالی بود جان مادر نمی آیی؟؟چین های پیشانی مادر به تعداددلخواهت نرسیده؟؟جان مادر......میدانی تصمیم دارم وقتی به دنیا آمدی یا حتی در دلم جوانه زدی و کلبه ی احزانم را گلستان کردی چه صدایت کنم؟(ستیا.محمد)جان مادر راستی  جایت خوب است.دلت برای نوازش های مادرانه تنگ نیست که نمی آیی؟جان مادر جان جانانم چه لذت بخش است وقتی حس میکنم تو هستی ودست روی شکمم بگذارم ..وبگویم جان مادر.عشق مادر خانه سوت وکور است نمی آیی ؟؟چه زیباست در جمع باشم وتو فریاد بزنی مامان وبگویم جان مادر خدا در نزدیکی توست؟؟؟اگر دیدی یا صدایی از او شنیدی بگو مادرم منتظر من است .اجازه بگیر وبیا به درونم تا از درونم تا وجودم و قلبم برایت آشیانه بسازم تا آرزوی عشقم برآورده شود وبابای تو شود راستی جان مادراز الان باید بگویم باید به همسرم باباجون بگی جان مادر پیشانیت را بوسیدن آرزویم شده وقتی که بدنت چند روز شسته نشده باشد و بوی شیر بدهی ولباس نوزادی به تن کنی دلم می خواهد ماچی  از بین دوابرویت بزنم وبگویم خدایا شکر .آخ که قلبم تیر میکشد به آن لحظه فکر میکنم.تنم می لرزد.من دوستت دارم حتی الان که ندارمت. من عاشقت هستم جان مادر .مرا رها نکن از این همه گریه های شبانه خسته شده ام  دیگر توانی برایم نمانده !!!!تورا میخوام جان مادر

سلام دوستان وقتتون بخیر .

مدل برای  رژ لب دائم و کانتورینگ لب ،خط چشم، میکروبلیدینگ ابرو.

زیر نظر استاد کار

پک یکبار مصرف

با بهترین رنگ و متریال آلمانی

با رعایت تمام پروتکلهای بهداشتی

تعداد محدود (۲نفر)

بصورت رایگان انجام میشود.

اگه کسی تمایل داشت یا سوالی داشت لطفا تو پی وی پیام بزاره تشکر

ادرس سالن

تهران پونک

کاربر۹۳ 😊 (لایکم نکنید ممنون) حرفی بود ریپلای کنید🌷

یکی هم کار ویترای هستش 

اموزش میدن فک کنم لوازشمو میفرستن سفارش میدن بهت اماده کنی

۱^هر وقت خواستی به اسم با نمک بودن حرفیو بزنی اول از خودت بپرس اگه یکی اونو به خودت بگه اسم اون آدمو چی میذاری؟۲^اگه جایی از حرفم توهین به قشر یا گروه خاصی بود و باعث شد بهتون بر بخوره بگین من عذرخواهی کنم
چطور؟

لباس با قیمت مناسب بهتون میدیم

ی قیمت هم خودمون بهتون میدیم از 5 تا 15 تومن

ی قیمت هم خودت میکشی روش 

گروه میزنی واتساپ یا هر جای دیگه

مثلا تا 50 تومنم میتونی رو هر کار سود کنی

از تاریخ 12 اسفند این کاربری و من گرفتم 😚صرفا جهت اطلاع کارگاه های عزیز😂اینهمه زحمت میکشن حروم نشه😝
چجوری؟

لباس با قیمت مناسب بهتون میدیم

ی قیمت هم خودمون بهتون میدیم از 5 تا 15 تومن

ی قیمت هم خودت میکشی روش 

گروه میزنی واتساپ یا هر جای دیگه

مثلا تا 50 تومنم میتونی رو هر کار سود کنی

از تاریخ 12 اسفند این کاربری و من گرفتم 😚صرفا جهت اطلاع کارگاه های عزیز😂اینهمه زحمت میکشن حروم نشه😝
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 16 دقیقه پیش
2791
2779
2792