2821
2789
عنوان

تولدمه!😔

123 بازدید | 19 پست

تولدمه ولی هیچکسو ندارم دلم به خانوادم خوش بود ولی اصلا حتی تبریکم بهم نگفتن بهشون میگم تولدمه میگن اها همین الانم امدم تو اتاقم چراغارو خاموش کردم اصلا اهمیت نمیدن کلا از قبل هم دعوام کردن رفتم دو هفته خونه بابا بزرگم موندم امروز صبح امدم مامانم بهم میگفت چرا الان امدی خیلی احساس اضافی بودن میکنم تو خونه خیلیی😔😔😔خیلی خسته شدم کاش خدا به جای کادو منو ببره پیش خودش 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزدلم کی از آینده خبر داره به آینده امیدوار باش خدا برات بهترین راه و چیده

یه صلوات نذر همه آرزوهایی که منتظر برآورده شدنن 🌱🥀🌷🌹🌱 مذهبی نیستم اما معتقدم خدا تو وجود هممون نشسته و ما بهش میگیم وجدان......دینم انسانیت......همه ما فرزندان حواییم.....دل هم و نشکنیم..... یه عضو کوچیک از حامیان معصومترین مخلوقات خدا🐾🐶🐷🐰🐹😻🐾 

تولدت مبارک باشه گلم 💃💃💃❤️❤️❤️❤️❤️💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💞💞💞💞💞💞💞💞💓💓💓💓💓💓💓💓💗💗💗💗💗💗💗💗💗💓💓💓💋💋💋💋💋💋💋🎂🎉🎉🎉🎉🎉🎆🎇🎇🎇🧨🧨🧨🧨✨✨✨✨✨🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉💕💕💕

💕امیدوارم امضای خدا پای تمام حاجت ما باشد💕. 🤲🏻التماس دعا🤲🏻

تولدت مبارک عزیزم🌹💐🌷🌺🌸🏵️🌻🌼❤️😘🥰🤩🥳🎉🧡💛💚💙💜🤍 

انشاالله همه ی خواسته هات بشن داشته هات❤️ 

بهترین هارو برات آرزو می کنم🌹

اللهم عجل لولیک الفرج

2824
2823
2791
2779
2792