2777
2789

دکتررررررر اگه میتونی یزد 

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دقیقامث توحتی دیگه فوبیاداشتم.الان پسرم کنارم خوابه توهم امیدت بخداباشه😄😄😄

🥀عضوگروه رزقرمز🥀وزن شروع۹۶🥀تاریخ شروع۱۴۰۰.۴.۲۱🥀وزن هدف۷۵🥀قد۱۷۰🥀الهی ب امیدتو.لطفابم انگیزه بدین🥀

برو متخصص پریناتولوژی 

( متخصص طب مادر و جنین)

واسه بارداری های پر خطره

در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸
تو شهر ما نیست

پیش متخصص میری هربار که باردار میشی؟

آمپول و شیاف و این دارو ها رو بهت میده؟

در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸
دلیل سقط رو نگفتن؟

سپتوم داشتم که عمل شدم و گفتم که احتمالا همینه آن سقط یه سری ازمایش دادم که گفتن مشکل نداره اما خب دکتر متخصص سقط مکرر نداره شهرمون منم چون کلا وسواس دارم میترسم به شوهرمم چن بار گفتم عصبانی شد که تو منو با این وسولست دق دادی ....منم دیگه نرفتم 

پیش متخصص میری هربار که باردار میشی؟ آمپول و شیاف و این دارو ها رو بهت میده؟

ببینید دفعه اول که زود سط شد حدود ۴ هفته بود دفعه دوم هم هشت هفته سقط شد قلب نداشت 

ببینید دفعه اول که زود سط شد حدود ۴ هفته بود دفعه دوم هم هشت هفته سقط شد قلب نداشت 

تشکیل نشدن قلب خیلی اطلاع ندارم

فک کردم قلب داشتن و سقط شدن

انشالله تکرار نمیشه 

آمپول و شیاف رو واسه سقط چن هفته میدن ؟؟؟

من آمپول نداد فک‌کنم نمیدونم دقیق برای کیا میزنن ولی واسه کسی که لکه بینی داره مینویسه 

اما شیاف رو تا باردار شدم برام نوشت از هفته ۴

آره یه سقط داشتم