2777
2789
عنوان

نوزاد یه ماهه

54 بازدید | 8 پست

سه روزه در طول روز خیلی کم میخوابه

الان از هشت صبح بیداره تا الان فقط سه ساعت خوابیده

قبلا اینطوری نبود سه ساعت بیدار بود چهارساعت میخوابید

شکمش همش قارو قور میکنه

دکتر گفته بود درداش شروع میشه بهش قطره داده میدم اونارم

چیکار کنم

من ۳ماه درگیرش بودم، بچم از ساعت ۵ غروب گریه میکرد تا ۱۱شب، ما با ماشین بیرون میچرخوندیمش ساکت میشد میخوابید.

مهربان بسیار دیدم...هیچکس مادر نبود... پسرم عاشقتم، عاشقی و دوست داشتن و با وجود تو یاد گرفتم...❤ مرا از دور تماشا کن...من از نزدیک غمگینم...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چندماهگب خوب شد واسه من ساعت هاصی نداره

از ۱۵روزگی شروع شد تا ۴ماهگی

مهربان بسیار دیدم...هیچکس مادر نبود... پسرم عاشقتم، عاشقی و دوست داشتن و با وجود تو یاد گرفتم...❤ مرا از دور تماشا کن...من از نزدیک غمگینم...

۴ماهگی بچه چطوری میشه؟ مثلا در طول رپز وقدر میخوابه وقتی بیداره باز گریه میکنه یا بازی میکنه

من بچم تو اون تایم یکسره گریه میکرد فقط زمانی که میبردمش تو ماشین شیر میخورد ساکت بود، از ۴ماهگی دیگه تو اون تایم گریه نمیکرد، من بچم هر ۲.۳ ساعت ۴۵ دقیقه تو روز میخوابید، بچم گریه شدید میکرد با هیچی ساکت نمیشد.

نه چهارماهگی رو میکم

۴ماهگی دیگه آروم شده بود گریه الکی نمیکرد.