2789
عنوان

چی بگم به عشقم 🥺

479 بازدید | 34 پست

من ۱۷ سالمه میخوام برم سرکار احتیاج های ک دارم بر طرف کنم از طرفی هم پول پس انداز کنم واسه اینده خودم و عشقم 

چون قرار شد کمکش کنم البته نیازی به کمک من نداره 

هر روز صبح باهم حرف میزنم یعنی چت میکنیم بیشتر چون نمیشه تلفنی زیاد حرف زد 

الان نمیدونم بهش بگم میخوام برم سرکار یا اینکه ندونه فردا بگه کار میکنی خودت پول وسیله هات رو بده البته کارم موقته حقوق هم ۱ میلیون یه کار ساده تو تولیدی 

نظر شما چیه دوستان ؟؟؟؟؟توروخدا کمک کنید

چاره کن درد کسی که از همه ناچار تر است🌱🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نظرمن اینه که نه کار ،نه دوست پسربازی ، بلکه بشینی سردرست از اون دوگزینه بیشتر به دردت میخوره 

👌🏻👌🏻👌🏻

حرفی برا گفتن نداشتم فقط دوستداشتم امضا داشته باشم😇 حالا ک تا اینجا اومدی بفرما شربت🍹تو هوای گرم میچسبه😁

خانوادت موافقت کردن؟

چرا باید به عشقت کمک کنی؟

مگه نسبتی دارین؟

عقدم که نکردین هنوز عزیزدل

فکر نمیکنی از جوونیت داری مایه میذاری واسه یکی دیگه؟

مثلا چه نیازی رو میخوای برطرف کنی؟

زیباترین هندسه زندگی اینه،پلی از امید بسازی بالاتر از دریای ناامیدی😍😍😍                                         ........لaدaن.........                                                                 ❤❤❤❤دوستتون دارم❤❤❤❤
اخه میترسم تو اینده بد رفتار کنه زیاده خواه بشه پول نده 

خب عزیزم آینده ای اگر باشه بالاخره میفهمه شما سر کار میرید و اکر این اخلاق رو داشته باشه همون موقع بروز میده 

پس بهتره الان شخصیتش رو بشناسی نه بعد ازدواج

...
نظرمن اینه که نه کار ،نه دوست پسربازی ، بلکه بشینی سردرست از اون دوگزینه بیشتر به دردت میخوره 

داستان من فرق میکنه 

و اینکه بابام پول نمیده باید واسه تحصیلم هم پول داشته باشم 

چاره کن درد کسی که از همه ناچار تر است🌱🤍
قربانتتتت  من نمیدونم این دخترا همه گزینه ای رو ازش سوال میکنن جز گزینه درس !

و گزینه ای که بولده همیشه دوست پسره🤢😑

حرفی برا گفتن نداشتم فقط دوستداشتم امضا داشته باشم😇 حالا ک تا اینجا اومدی بفرما شربت🍹تو هوای گرم میچسبه😁