2777
2789
عنوان

ازدواج

121 بازدید | 16 پست

نظرتونو راجب خاستگار معرفی شده بگین؟این جورازدواج خوبه؟

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

آره چرا که نه بالاخره باید از ی جا آشنا شد 

خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋.          وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار... 

آره چرا که نه میاد می بینیش خوشت بیاد آشنا میشی خوشت نیاد جواب رد میدی بهتره یه مدت باهم در ارتباط باشید بعد جدیش کنید

ما سر انجام شبی مست و مدهوش،کمی ژولیده،با بدن های به خون غلتیده،بر مزار نجس و نحس شما می رقصیم.

آره چرا که نه میاد می بینیش خوشت بیاد آشنا میشی خوشت نیاد جواب رد میدی بهتره یه مدت باهم در ارتباط ب ...

اره اینجوری درنظرمه،بدیش اینه آقا نپسنده سخته

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

آره چرا که نه بالاخره باید از ی جا آشنا شد 

همین دیگه،ی سریا هم دیدم علاقه بینشون ب وجود اومده

من ک دوس ندارم معرفی شده  تجربه کردم کلا ی جوریه !

چیش بد بود عزیزم،میشه از تجربت بگی؟تودیدار اول چیا گفتین؟من استرس دیدنو دارم ،اگه نپسنده،اگه نشه،آخه من خوشم اومد و شرایطشم خوبه،

چیش بد بود عزیزم،میشه از تجربت بگی؟تودیدار اول چیا گفتین؟من استرس دیدنو دارم ،اگه نپسنده،اگه نشه،آخه ...

اینجوریا کلا الکی میان و میرن طبق ی لیست

طرف بوده ۵۰ پله ازش سر بودم بازم اونجوری 

ما دیگه راه نمیدیم کلا با معرفی 

اینجوریا کلا الکی میان و میرن طبق ی لیست طرف بوده ۵۰ پله ازش سر بودم بازم اونجوری  ما دیگه را ...

نمیدونم والا،همیشه دوست داشتم خودش دیده باشه و بیاد جلو ولی خب نمیشه هی صبر کرد

نمیدونم والا،همیشه دوست داشتم خودش دیده باشه و بیاد جلو ولی خب نمیشه هی صبر کرد

اگه این همون خواستکارته ک تاپیکای قبلتم پرسیدی ردش کن این وابسته اس جدا شدنی ام نیس 

همه چی ام پول نیس 

ی ادم با وضع مالی پایین تر ولی مستقل می ارزه ب ادم وابسته 

فردا همه چیت با نظر خانوادشه من سر این چیزا نامزدیم بهم خورد بازم فکراتو کن 

فقط فکر شرایط مالیش نباش !

همین دیگه،ی سریا هم دیدم علاقه بینشون ب وجود اومده

آره فامیل ما این مدلی آشنا شده خداروشکر زندگی خوبی دارن 

خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋.          وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار... 
اگه این همون خواستکارته ک تاپیکای قبلتم پرسیدی ردش کن این وابسته اس جدا شدنی ام نیس  همه چی ام ...

ن خدایی اتفاقا شرایط مالی خوبش میترسونتم

ن خدایی اتفاقا شرایط مالی خوبش میترسونتم

خب پس بیشتر روش فک کن ک با این شرایط خیلیا میتوننستن قبولش کنن 

من همیشه از خیلی پولدارای مجرددمیترسم 

خالمم سر همین مساله زندگی با مادر شوهر جداشد 

شوهره باز ازدواج کرد باز سر این مساله طلاق داد 

عزیزم این دوره زمونه فرق داره با قدیم 

فک نکنی من سنم کمه بی تجربه ام نه 

منم ۳۲ سالمه مجردم 

با هر کسی نمیشه ازدواج کرد ب صرف اینکه فقط بریم و مجرد نباشیم 

خب پس بیشتر روش فک کن ک با این شرایط خیلیا میتوننستن قبولش کنن  من همیشه از خیلی پولدارای مجرد ...

اره واقعا ممنون ازحرفات

همین ک تا الان مجرده خودش ادمو میترسونه😭