از یه هفته ده روز بعد تولد گریه ها و بی قراری هاش شروع شد
کولیک داره یبوستم اصافه شد شکمش به سختی کار میکنه بچمزور میزنه صورتش قرررررمز میشه
چند بار دکتر بردم کلی قطره و دارو.. هنوزم برطرف نشده کامل خیلی ادیته بچم..
شما تجربه ای دارین؟؟
💚یااوّلُ یا آخِر ای خدایی که از توام و به سوی تو برمیگردم. ای خدایی که اول و اخر همهءکارها خودتی.💚 ❤اگه دوس داشتین برای شفای همهء کوچولو های بیمار صلوات بفرستین از جمله پسر من.😗❤
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست .... پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...
چون شیر خودمو میخوره منم تا حدودی رعایت میکنم حبوبات خیلی کم میخورم.
زرد الو و گیلاس و... بوسیدم کنار گذاشتم کلا
کره نمیخورم
عرق نعنا و خاکشیر و ... میخورم..
به بچمم روغن بادام شیرین چند ق می دم تونت نوشته خوبه اما بازم اذیته
💚یااوّلُ یا آخِر ای خدایی که از توام و به سوی تو برمیگردم. ای خدایی که اول و اخر همهءکارها خودتی.💚 ❤اگه دوس داشتین برای شفای همهء کوچولو های بیمار صلوات بفرستین از جمله پسر من.😗❤
مادرشوهر م بارهنگ با نبات داد بچم خوب شد...هرروز دارم بهش میدم یبوستشم خوب شد
چند وقتشه بچتون؟
تا چهار ماهگی همین جوریه کاریش نمیشه کرد قطره هاشو بده
میدم اوایل اذیت بود گلاب به روتون شکمش که کار میکرد راحت میشد واسه چند ساعت
الان چند وقته یبوست شده😣
میشه بگی چه قد نبات با چه قد بارهنگ؟ باهم باید بجوشه یا دم بکشه؟
مطمینی بارهنگه؟ چون خاکشیر واسه یبوست شنیدم من بارهنگ و واسه دل درد