2777
2789
عنوان

کلاس بارداری

134 بازدید | 30 پست

خانوما من هفته‌ی ۲۵ ام بارداری‌ام،به نظرتون دیر موندم واسه کلاسا؟

دقیقا چیا هست توو کلاس بارداری؟

🦋هر زخمی که به کسی میزنیم، اول روح خودمونو میخراشه💙

نمیدونم☹️

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من اصلا نرفتم

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

دوتا بچه باردارشدم نرفتم اولی که بهداشتم نرفتم بعد ۱۰ روز اززایمان رفتم این یکی رو باید این هفته برم لاقل ۳۳ هفته ام

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه
من كه اصلا نرفتم

دخترعمم واسه.ی بچه دومیش رفته بود میگفت بعد کلاسا موندم که چجوری بچه‌ی اولمو بزرگ کردمو چقدر اطلاعاتم پایین بوده

دخترعمم واسه.ی بچه دومیش رفته بود میگفت بعد کلاسا موندم که چجوری بچه‌ی اولمو بزرگ کردمو چقدر اطلاعات ...

بیشتر بدرد اونایی میخوره ک میخوان زایمان طبیعی انجام بدن.از هفته ۲۰ هم میتونی شرکت کنی ن دیرنشده

تیکر تولد یکسالگی دخترم💋👨‍👩‍👧
دوتا بچه باردارشدم نرفتم اولی که بهداشتم نرفتم بعد ۱۰ روز اززایمان رفتم این یکی رو باید این هفته برم ...

خیلی خوبه که ادم کلی اطلاعاتش میره بالا

من فقط بخاطر ترس از زایمانم میخوام برم😣