2777
2789
عنوان

نظرتون چیه

80 بازدید | 8 پست

اگر یه دختر اندامش خیلی خوب باشه و خیلی خوشتیپ باشه اما قیافش خیلی خیلی زشت باشه و هیچ خواستگاری نداشته باشه ممکنه به خاطر قیافش باشه ؟و مردا به اندام توجه نداشته باشن ؟؟

لبخند بزن   

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بنظرم قیافه خیلی مهمه چند روز پیش تو یه عروسی دعوت بودم یه دختر فوق العاده خوش اندام می‌رقصید و پشتش به من بود تو دلم گفتم چقدر خوشگل و خوش اندامه همین که روسو برگردوندو قیافشو دیدم دیگه نگاش نکردم برعکس یکی که قدش کوتاه و تپل بود ولی خیلی خوشگل بود توجه همه روش بود

اگه دنیا عدالت داشت مرد هم بکارت داشت😏

دیگه هیشکی خیلی خیلی زشت نیس

پسرا هم چشمشون به اندامه اول از همه😐😂😂

عاشق سربازی و موتور سواری، کاش پسر بودم حداقل این دوتا رو تجربه میکردم😢یه چپ دست باهوش🙂عاشق جنگی کردن خروس ها با فلفل. البته اگه دزدا بزارن🙃عاشق درست کردن سوت با یه خوشه گندم سبز😁انقدر فضول بودم و تو خاکا بازی میکردم موهامو تراشیدن😶همیشه در حال ولویی✌️😐 لحجه ی ما خیلی شیرینه ولی نمیدونم چرا خودمون بدمون میاد😕  یه نمونش اینه که به کثیف میگیم‌⇦پِچَل😐😐

من نمیتونم یه آدم خیلی خیلی زشت رو تصور کنم.. چون به نظرم آدم می‌تونه کمتر از زیبایی بهره داشتن باشه اما خیلی زشت توصیفی افراطیست.. 

از نظر من اندام برای آقایون بسیار مهم و جذاب هست.. اما با توجه به نوع پوشش در کشورمون ..

هرچند خود من به تجربه دیدم که چقدر خوش پوشی و خوش اندامی و ورزشکار بودن برای آقایون جذاب و خواستنی هست..

به نظرم مسئله فراتر از این حرف هاست..به هر شرایط جامعه و اقتصادی ازدواجهارو به شدت تقلیل داده..

شما بیش از هر چیز با حضور در جامعه و همواره پویا و فعال بودن شانس آشناییت با افراد واجد شرایط رو بالا ببر🙏♥️♥️