2821
2789
عنوان

سنگ صفرا

204 بازدید | 4 پست

سلام دوستای گل . من هم فتق معده دارم هم عفونت معده هم سنگ صفرا هم روده تحریک پذیر . عفونتمو درمان کردم بقیه هم تحت درمانه جز صفرا که دکتر گفت فعلا عمل نمیخواد .وسط جناغ سینه م گاهی درد میکنه میزنه پشت نمیدونم از کدوم مشکلمه زیاد نیست اما خوب هم نیست . توی سونو نوشته (small ston) سنگریزه و اسلاج صفراوی . خواستم از تجربه هاتون برام بگید چی بخورم چی نخورم چهارماه هم قرص اورسودکسی رو خوردم امروز تموم شد نمیدونم دوباره بخرم یا نه یه دکتر طب سنتی خوب بهم معرفی کنید من زنجانم ولی انلاین یا تلفنی جای دیگه هم باشه ممنون میشم دکتر گوارشمم تهرانه 

سلام شما درمان شدید؟

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

احتمالادرتون واسه سنگ صفراس 

حتمایه دکتردیگه هم برید چون احتمال اینکه عمل لازم باشیدزیاده .

منم یهودردگرفت توقفسه سینه ام وهیچکس نمیفهمیدچمه .باکلی سونووآزمایش فهمیدن وآخرش هم عمل کردم 

نمیدونم درمان قطعی داره یانه ولی خیلیارودیدم که داشتن رونددرمان روطی میکردن ولی بازهم مجبوربه عمل شدن 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤