2777
2789
عنوان

مادرشوهرم

324 بازدید | 20 پست

از وقتی ک ازدواج کردم منو دوست نداشت خانم خیلی وسواسی هست ودوسداره همه جا برق بزنه منم همیشه درحال کار کردن هستم ولی بازم خوشش نمیاد.اعتقاد ب سحر وجادو داره تهمت میزنه وهمیشه ب من وهم عروسم اینارو میگه من اصلا فکر نمیکردم با منم باشه چون من از خودم مطمنم وفک میکردم وقتی حرف میزنه منظورش با همعروسمه تا اینکه  تلفنی با همسرم حرف میزد منم میدونستم گوشی همسرم ضبط صدا میکنه رفتم و حرفاشو گوش کردم واقعا همه تنم میلرزید همه تهمتاش سمت من بود میگفت ک منو مادرم جادوش کردیم  و من خیلی بد ذاتم وازشون بدم میاد واینکه بدون اجازش دس ب قابلمه ها تو خونه میرنم و اشپزی میکنم درصورتی ک من اجازه میگرفتم واقا دیگه کلافه شدم از نارضایتیاش وتهمت زدناش.شوهرم ادم خوبیه ولی میترسم خودش جادوش کنه چون علنی جادو میکنه واعتقادات بالایی داره .ودزد هم ممکنه باشم یا من یا همعروسم 

تعداد رای : 6
نظرسنجی
1
4
66%
2
2
33%
يه لجباز مهربون

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هم عروس چیه نوشتی چندبار

یعنی جاری...ماهم میگیم هم عروس

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم

عزیزم 90 درصد مادر شوهرا همینطورن اولین کاری که میکنی خونش کار نکن اگه یهو نمیتونی کم کم کمش کن اگه خواستی تو قابلمه های عتیقش اشپزی کنی جلو شوهرت بگو اجازه هست دوم اینکه سحرو جادو خرافاته فقط جوامع عقب افتاده وجهان سوم بهش اعتقاد دارن عقیده من اینه وقتی به چیزی اعتقاد داری جذبش میکنی هر روز ذکر و ایت الکرسی بخون 

اللهم صل علی محمد وال محمدوعجل فرجهم  

عزیزم همیشه میری خونشون چهار قل را بخون و آیة الکرسی

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم
آرامشو ازم گرفته همش حس میکنم خون بدنم درحال جوشش هست(هم عروس=جاری)

اگه اهمیت بدی به حرفا ومزخرفاتش چند ساله دیگه داغون میشی به سرم اومده که میگم فقط رابطد رو با شوهرت خوب کن اونو تو دست داشته باش واز اون کم کم فاصله بگیر

اللهم صل علی محمد وال محمدوعجل فرجهم  

عزیزم اصلن نرو خ نشون و دست ب سیاه و سفید نزن.برو باطل سحر بگیر تا نتونه جادوت کنه و همش چهار قل   بخون .من ک بجات بودن دیکه محل سگشم نمیدادم وقتی اینجکری حرف میزنه.حیف اسم ادم رو این افراد

👩‍👧‍👧❤😍