2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان

255 بازدید | 10 پست

سلام خانوما لطفا کمک کنین

پارسال تو ۳ ماهگی سقط داشتم جنین ایست قبلی کرده بود هفته ۸. بعد اون دیگه باردار نشدم کمی تنبلی تخمدان دارم. دکترم چند ماهه فقط بهم لتروزول میده داروی دیگه نمیده. دکترم رو عوض کنم بنظرتون؟کدوم دکتر خوبه تو زنجان؟

بعد از پایان پریود هرصبح و شب راس ساعت ۱۰ یه قاشق سیاهدانه رو با یه قاشق عسل معمولی قاطی کن بخور 

هرشب هم یه استکان دم کرده زعفران بخور 

کیت تخمک گذاری استفاده کن و اینایی که گفتم بخوری از فردای آزاد شدن تخمک دیگه نخور

از اول تا ۱۰ پریود هرشب یه قاشق کاسنی آسیاب شده رو تو یه لیوان آب جوش ولرم بریز بده شوهرت بخوره 

واسه من قرصو دارو فایده نداشت با همینا باردار شدم و البته امید بخدا و نذر شهید هادی 

پلی کیستیک شدیدم

بعد از پایان پریود هرصبح و شب راس ساعت ۱۰ یه قاشق سیاهدانه رو با یه قاشق عسل معمولی قاطی کن بخور&nbs ...

ممنون عزیزم که جواب دادی دعا کن برام خسته شدم از حرف مردم😞😞

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خی لطف میکنی الان بگی؟ اون موقع چطوری پیدات کنم؟

مشکلی نیس عزیزم الآن میگم

تبریز،شهرک پرواز،فلکه پرواز،مسجد 14معصوم علیه السلام، طبقه زیرزمین، دکتر درویش زاده متخصص طب سنتی.روزهای زوج از ساعت 17تا20

برای متخصص زنان :تبریز،سه راهی گلگشت، ساختمان بهاران، طبقه دوم، دکتر پریسا موسی پور.روزهای زوج ساعت 12 تا 21

بنظرم اول برو طب سنتی. ان شاءالله راهگشا باشه برات 

همه مدارک پزشکی خودت و همسرتون همراهت بیار هر وقت اومدی. قبلش یه ماه کارایی که گفتم انجام بده شاید خ ...

خیلی خیلی ممنونم عزیزم لطف کردی بهم ان شاءالله حاجت روا شی. 

آره حتما امتحان میکنم عزیزم خیلی ممنونم