2777
2789
قیمتاش چطوره

والا من نمیدونم نسبت ب بقیه جاهای ایران چطوره

ولی قیمتاش خوبه

ما خودمون لوازم خانگی فقط از گناوه یا نخل تقی(تو عسلویه هست)میخریم

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤

ببین واسه وسایل برقی برو هندیجان بیشنر لوازمشون هم اصل هست

کاربر ایواز هستم کاربریم تعلیق شده،این کاربری قبلیمه برش گردوندم تا فقط تاپیکاشو حذف کنم اگه حذف کردم دوباره تعلیقش میکنم، و تا موقعی که کاربری ایواز رو برگردونن من با این کاربری فعالیت میکنم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هندیجان هم عالیه سر راهتون هست اونجا هم یه قیمت کنید

هندیجان و دیلم خیلی فرقی با گناوه ندارن

من بازار همشو گشتم

قیمتاشون یکیه 

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤

لوازم ارایشی هاش هم خیلی ارزونن لباس شیراز گرفتم ۴۰۰

همون جنس و همون رنگ گناوه گرفتم ۲۵۰

خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.
مرسی عزیزم ..خیلی الان گرمه 

بله گرمه

ولی شهرای ساحلی بیشتر شرجی ان

اما تا قبل عصر نمیشه از خونه رفت بیرون

وحشتناکه

هندیجان بهتره واسه وسایل برقی خریدن خودمم بودم جهیزیمو از اونجا گرفتم

م دوستام همع ع مشهد و تهران اومدن گناوه جهیزیه خریدن

زیاد فرقی ندارن با هم 

خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.