delvin۱ مدیر استارتر عضویت: 1398/12/20 تعداد پست: 9484 عنوان سوزش شکم 13061 بازدید | 21 پست کسی این جور بوده علتش چیه ؟ 1400/03/30 | 12:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
delvin۱ مدیر استارتر عضویت: 1398/12/20 تعداد پست: 9484 عزیزم مشکلتون برطرف شد؟منم اینطوری شدم😢 من سوزش معده داشتم ک خورد به شکمم گقتم شاید از روده الان بهترم
momnikan عضویت: 1398/05/02 تعداد پست: 95 من سوزش معده داشتم ک خورد به شکمم گقتم شاید از روده الان بهترم خداروشکر بهتری عزیزم من بقدری درد دارم . درد زیر شکم. سوزش زیر شکم از داخل. درد کشاله ران . تهوع . مدام درد شبیه پریودیدیگه موندم چکار کنم
delvin۱ مدیر استارتر عضویت: 1398/12/20 تعداد پست: 9484 خداروشکر بهتری عزیزم من بقدری درد دارم . درد زیر شکم. سوزش زیر شکم از داخل. درد کشاله ران ... متاهلی ؟ باید بری دکتر اگ ادامه دار بود
momnikan عضویت: 1398/05/02 تعداد پست: 95 متاهلی ؟ باید بری دکتر اگ ادامه دار بود بله متاهلم. سونو دادم گفت چسبندگی رحم و معاینه کرد گفت عفونت. ولی انگاری زیر شکمم از داخل تیغ زدن مبسوزه از داخل
delvin۱ مدیر استارتر عضویت: 1398/12/20 تعداد پست: 9484 بله متاهلم. سونو دادم گفت چسبندگی رحم و معاینه کرد گفت عفونت. ولی انگاری زیر شکمم از داخل تیغ زدن مب ... اها سونو شکم دادی؟ من سونو شکم و لگن دادم کلی آزمایش دیگه مثل خون و مدفوع هم دادم ولی نرمال بودن
momnikan عضویت: 1398/05/02 تعداد پست: 95 خب شاید از همون عفونت باشه با قرص رفع بشه سونو واژینال دادم . ۴ روزه دارو میخورم ولی هیچی😢😢😢
momnikan عضویت: 1398/05/02 تعداد پست: 95 اها سونو شکم دادی؟ من سونو شکم و لگن دادم کلی آزمایش دیگه مثل خون و مدفوع هم دادم ولی نرمال بودن&nbs ... کجا رفتی که خوب نتیجه گرفتی عزیزم؟
delvin۱ مدیر استارتر عضویت: 1398/12/20 تعداد پست: 9484 کجا رفتی که خوب نتیجه گرفتی عزیزم؟ راستش دکترا ک بعضی ها به فکر نیستن چون سوزش شکم داشتم خودم میگفتم فلان آزمایش واسم بنویسید ولی میگم من سوزش معده داشتم ک خورد به شکم فکر نمیکنم از رحمم باشه دیگه خود به خود بهتر شدم
momnikan عضویت: 1398/05/02 تعداد پست: 95 راستش دکترا ک بعضی ها به فکر نیستن چون سوزش شکم داشتم خودم میگفتم فلان آزمایش واسم بنویسید ولی میگم ... ممنون از پاسخ دهی . 😊😊😊
خندان_چهر عضویت: 1400/08/24 تعداد پست: 14150 راستش دکترا ک بعضی ها به فکر نیستن چون سوزش شکم داشتم خودم میگفتم فلان آزمایش واسم بنویسید ولی میگم ... سلام گلم شما سوزش معده و رودتون درست شد؟من اول معدم میسوز بعدش یهو انگار آب جوش میریزن تو روده هام و داغ میشه وقل میزنه تا پشت مقعد حتی حین دفع سوزش دارم انگار اسید دفع میشه
delvin۱ مدیر استارتر عضویت: 1398/12/20 تعداد پست: 9484 سلام گلم شما سوزش معده و رودتون درست شد؟ من اول معدم میسوز بعدش یهو انگار آب جوش میریزن تو روده هام ... سلام بله بهترم عزیزم احتمالا اسید معده داری بعضی چیزا رو نباید بخوری تندی پیاز خام و هر چیزی ک فکر میکنی اسید معدت زیاد میکنه
خندان_چهر عضویت: 1400/08/24 تعداد پست: 14150 سلام بله بهترم عزیزم احتمالا اسید معده داری بعضی چیزا رو نباید بخوری تندی پیاز خام و هر چیزی ک فکر م ... شما فقط سوزش معده داشتید یا اسید به رودتون هم میزد که روده بسوزه؟حالت من رو داشتید؟روده هام میسوز داغ میشه موقع دفع هم سوزش شدید داشتید؟