2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من سوزش معده داشتم ک خورد به شکمم گقتم شاید از روده الان بهترم

خداروشکر بهتری عزیزم 

من بقدری درد دارم . درد زیر شکم. سوزش زیر شکم از داخل. درد کشاله ران . تهوع . مدام درد شبیه پریودی

دیگه موندم چکار کنم

بله متاهلم. سونو دادم گفت چسبندگی رحم و معاینه کرد گفت عفونت. ولی انگاری زیر شکمم از داخل تیغ زدن مب ...

اها سونو شکم دادی؟ من سونو شکم و لگن دادم کلی آزمایش دیگه مثل خون و مدفوع هم دادم ولی نرمال بودن 

کجا رفتی که خوب نتیجه گرفتی عزیزم؟

راستش دکترا ک بعضی ها به فکر نیستن چون سوزش شکم داشتم خودم میگفتم فلان آزمایش واسم بنویسید ولی میگم من سوزش معده داشتم ک خورد به شکم فکر نمی‌کنم از رحمم باشه دیگه خود به خود بهتر شدم 

راستش دکترا ک بعضی ها به فکر نیستن چون سوزش شکم داشتم خودم میگفتم فلان آزمایش واسم بنویسید ولی میگم ...

سلام گلم شما سوزش معده و رودتون درست شد؟

من اول معدم میسوز بعدش یهو انگار آب جوش میریزن تو روده هام و داغ میشه وقل میزنه تا پشت مقعد 

حتی حین دفع سوزش دارم انگار اسید دفع میشه

سلام گلم شما سوزش معده و رودتون درست شد؟ من اول معدم میسوز بعدش یهو انگار آب جوش میریزن تو روده هام ...

سلام بله بهترم عزیزم احتمالا اسید معده داری بعضی چیزا رو نباید بخوری تندی پیاز خام و هر چیزی ک فکر میکنی اسید معدت زیاد میکنه

سلام بله بهترم عزیزم احتمالا اسید معده داری بعضی چیزا رو نباید بخوری تندی پیاز خام و هر چیزی ک فکر م ...

شما فقط سوزش معده داشتید یا اسید به رودتون هم میزد که روده بسوزه؟

حالت من رو داشتید؟

روده هام میسوز داغ میشه 

موقع دفع هم سوزش شدید داشتید؟