چنی دلم گیریایه ،کسی نیه ک بوینه فکرت و ناو سر مه بیسه لخته خوینه..🥀خدا چی میشه همه چیز رو بی دغدغه این پول لعنتی خرید🥹 خدا مراقب عزیزانم باش من بی خانواده و بچههام تمومم🪴
زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن یعنی خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧
شنوایی سنجی رفت گفت کم شنوا یا همین جوری از روی هوا کفت؟
شنوایی سنجشی
چنی دلم گیریایه ،کسی نیه ک بوینه فکرت و ناو سر مه بیسه لخته خوینه..🥀خدا چی میشه همه چیز رو بی دغدغه این پول لعنتی خرید🥹 خدا مراقب عزیزانم باش من بی خانواده و بچههام تمومم🪴
پسرم هنوز دستور پا شکسته حرف میزنه. اون سوالهایی ازش میپرسید ک منم نمیدونستم چیه
تجربه ای ندارم، اما میتونم حس کنم الان چقدر برات سخته. توصیه می کنم ببریش تست ABR، و اگر واقعاً کم ...
تهرانم دکتز خوب میگردم میخوام ببرم ک حتی اگر شده کاشت حلزون اگ جواب بده بزاریم