غربالگری اول توی سیزده هفته رفتم دکتر با اطمینان گفت دختره، حتما دختره
بنظرتون احتمال داره اشتباه شده باشه؟
۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹
۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹
والا منکه سر پسرم گفتن دختره سر دخترمم گفتن پسره ان تی اصلا دقیق نیست تازه دکترایی که رفتم جز معروفها و خوبا بودن
🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها
اسی میشه بگی الان چه ویار هایی داری علایم حاملگیت چیه؟
من هفته ۱۶ هستم...از ۶ هفته تا حالا تهوع دارم از صبح تا شب...اشتهام خییییلی کم شده..وزن کم کردم...نوک سینه هام به شدت بزرگ شده میخواد کنده بشه.....نفخ و تکرر ادرارم دارم