2777
2789
عنوان

چرا

86 بازدید | 15 پست

چرا اونایی که عرضه ندارن بچه نگهداری کنن و بهش برسن خدا بهشون بچه میده؟ که بچه ها هم بدبخت بشن؟

چرا بچه میارن ؟ 

چرا خدا بهشون میده اصلا؟؟؟؟؟؟

خدایاااااااا چراااااااااااااااااا به اونایی که لیاقت ندارن بچه میدی؟😢😢😢😢

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو کار خدا نباید  دخالت کنیم  عقلمون نمیرسه بهش 

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

از کجا مطمئنی که لیاقت ندارن؟؟؟مگه شما تو زندگیشون هستی؟

ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد».. ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ  کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم ، و آن مرد ؛ هر که می خواهد باشد . مهم این است که داس دارد…

از کجا مطمئنی که لیاقت ندارن؟؟؟مگه شما تو زندگیشون هستی؟

فکر کنم همه منظورم رو اشتباه متوجه شدن😑😑😑

منظورم اینه ...

پدر و مادر من انقدر برای بچه شون ارزش قائل نمیشن فقططططططط برای مردم تا دلتون بخواد هزینه میکنن 

به مردم اهمیت میدن  

یبار حسرت تو دلم موند که یه ذره برای من باشن

بچه دار نمیشی اومدی بند مردم بچه دار بشی که لیاقط ندارن خدا خودش بهتر می‌دونه به کی چی بده

نخیر شما منظورم رو متوجه نشدی 

منظورم اینه یکی مثل پدر و مادر من که عرضه ندارن برای بچشون فقط برای مردم ان و مرغ همه براشون غازه چرا از اول بچه آوردن 😭

فکر کنم همه منظورم رو اشتباه متوجه شدن😑😑😑 منظورم اینه ... پدر و مادر من انقدر برای بچه شون ارزش ...

به اقتضای سنتون هست که این افکار میان سراغت

منم همسن شما بودم همچین فکری میکردم

وقتی خودت مادر بشی بهتر میتونی درکشون کنی

ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد».. ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ  کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم ، و آن مرد ؛ هر که می خواهد باشد . مهم این است که داس دارد…

شما منتظر بچه اى؟

ن بابا 

☺☺☺☺

دیگه خسته  شدم از پدر و مادرم خیلی دوستشون دارم به اندازه تمام دنیا ولی اصلا ارزش برام قائل نیستن فقط برای مردم  ان  خب چراااا؟؟؟؟

مثلا چند روز پیش میخواستم برم پارک گفتن فعلا گرمه و اینا    بعد بچه ی همسایه رو بردن پارک و دور دور که این گناه داره 

اخه یکی نیست بگه اول حسرت بیرون رفتن منو براورده کنید بعد برای بچه همسایه هر کاری دلتون خواست بکنید