2777
2789
عنوان

شوهر احمق

460 بازدید | 11 پست

آبروی منو برده سر چیزای الکی 

یکبار ظرف نشستم یا مثلا یکبار لباس کثیف مونده  یکبار میوه خراب شده یا غذا خراب شده پیش همه برای مظلوم نمایی خودش گفته همیشه ظرفاس می مونه هیچوقت لباسی نشسته و هیچوقت غذا سر وقت آماده نیس همه به دروغ در صورتیکه همه ی این ها کمک کنه برا  ی همه ی زن ها پیش انا هیچ شوهری ابرو ریزی نمیکنه.  سر هر بحث کوچیک زنگ به خانوادش و خانواده ی من میزنع ک بیاین درست کنید اینو 

چرا چون گیر دادم به رفیق بازی و علافیش لعنت بهش لعنت بهش 

خدا ازت نگذره ک زندگیمو جهنم کردی گوه کردی 

اصلا وجودش زندگیم رو خراب کرد چه بودنش چه نبودنش ! برم طلاق بگیرم که برا دوباره زن بگیره که بچمو ازم بگیره و من حرص بخورم لعنت به این زندگی ک هیچ راهی برام نذاشت

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

خیلی بچه ننس و چیزی از زندگی مشترک حالیش نی

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایشون که همش می ناله پس شما برای چی دست ب ظرف می زنی...بذار خونه بپاچه از هم ...

با همه چیز درآمیز، و با هیچ چیز آمیخته مشو! که در انزوا پاک ماندن، نه دشوار است، و نه با ارزش

باهم برید پیش مشاور

لین چیزا حل شدنیه عزیزم فقط جفتتون باید گذشت داشته باشین و صبور باشین و تمرین کنین

مشاور میتونه کمکتون کنه

💚اللهم صل علی محمد و آل محمد💚دوری ما از خدا باعث میشه از دیگران توقع داشته باشیم ، حتی توقع آرامش .... ❣اگه تو جمع کسی حرفی زد و بهش توجهی نشد ، تو بهش توجه کن ، اگه تو گروه کسی سوال پرسید و کسی جوابشو نداد تو حداقل بگو نمیدونم ، اگه تو جمع کسی پرید وسط حرف یکی دیگه، بعد تو دوباره بپرس و بحثشو ادامه بده ، اگه کسی عکسی بهت نشون داد تو بگو قشنگه ، نزار چیزای کوچیک باعث ناراحتی آدما بشه ، نزار کسی حس کنه دیده نمیشه ، دنیا به خوبی نیاز داره رفیق :) 🤍💚ولی کاش یاد بگیریم از اشتباهات دیگران درس بگیریم. باااوووورررر کن زندگی اونقدر طولانی نیست که همه شو تجربه کنیم 🖤
ایشون که همش می ناله وس شما بزای چیبرسه دست ب ظرف می زنی...بذار خونه بپاچه از هم ...

باور کن عین سگ جون میکنم همیشه خونه مثله دسته گله فقط کافیه که یک بار حال نداشته باشم انقدر داد و بیداد میکنه که هر کی ندونه فک میکنه واقعا همینه

باور کن عین سگ جون میکنم همیشه خونه مثله دسته گله فقط کافیه که یک بار حال نداشته باشم انقدر داد و بی ...

اشتباهت همینه بار اول که گفته بود جلو همه هم بگو بگو زمانی که کمک لازمم و خسته م کمک نمی کنه بدتر ابروی ادمو می بره منم می خوام بشم شبیه حرفاش ...بگو نمی خوای برو درخواست  طلاق بده یا زبونتو کوتاه کن قدردان باش کمک کن حرص نده....قشنگ ی هفته بی غذا که موند می فهمه...برای بچت فقط بپز

با همه چیز درآمیز، و با هیچ چیز آمیخته مشو! که در انزوا پاک ماندن، نه دشوار است، و نه با ارزش

در بیشعوری و بچگانه بودن اون شکی نیست ..اما شمام چرا گیر میدی ...هم خودت هم اون احتیاج به با دوستانتون بودن دارید زندگی سالم یعنی احترام به علایق و سلایق هم ..من داداشم با خانمش هر کدوم بد دوستاشون جدا رفاقت میکنن زندگیشون سراسر احترام و ....خیلی خوشم مییاد ازشون با اینکه سنی هم ندارن ولی خیلی فهمیده هستن

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست...مولانا.