2777
2789
عنوان

آزمایش دیابت تو بارداری کمــک

224 بازدید | 21 پست

سلام صبح بخیر

من دیشب ساعت ده یا ده و نیم بود آخرین بار که چیزی خوردم...بعد دیشب ساعت نه و نیم پیتزا خوردم😭

الان برم آزمایش جوابش اشتباه میشه؟چند ساعت ناشتایی کافیه؟

۱۲ ساعت به من گفتن 

کاش میفهمیدیم اگه نظر یکی باما فرق داره دلیل نمیشه نهایت بیشعوری رو به کار ببریم و بتوپیم بهش چه تو مجازی چه واقعی کاش آدما اونقدری که ادعای شعور دارن نصف همون ادعا شعور داشتن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرتون یعنی منم ساعت یازده برم آزمایشگاه خون میگیرن ازم؟ به جهت تایم خونگیری میگم

اره هر وقت بری میگیرن مهم ناشتا بودنته 

کاش میفهمیدیم اگه نظر یکی باما فرق داره دلیل نمیشه نهایت بیشعوری رو به کار ببریم و بتوپیم بهش چه تو مجازی چه واقعی کاش آدما اونقدری که ادعای شعور دارن نصف همون ادعا شعور داشتن 
بنظرتون یعنی منم ساعت یازده برم آزمایشگاه خون میگیرن ازم؟ به جهت تایم خونگیری میگم

نه اگه آزمایشت همونیه که بعدش باید شکرآب بخوری باید توی سه ساعت ازت بگیرن یعنی سه بار میگیرن هر بارم یه ساعت صبر میکنن

تیکر تولد گل دخترمه😍
من تا دوازده شب مهمونی بودم صبحم ۸ و نیم آزمایش دادم با این حال قند ناشتام ۷۶ بود ولی سه بار ازم ...

من باردومه میخوام آزمایش بدم چون قند ناشتام بالا بود.

اونسری هم بعد اون پودر ببخشید بالاآوردم و نشد بیشتر از دوبار کلا ازم خون بگیرن...

خلاصه که میترسم اینسری ام جواب دقیقی نشه چون الان گرسنم نیس😕میترسم قندمو خیلی بالا بزنه...امروزم تایم آخریه ک باید برم آز

من باردومه میخوام آزمایش بدم چون قند ناشتام بالا بود. اونسری هم بعد اون پودر ببخشید بالاآوردم و نشد ...

زکد برو ولی بهشون بگو که چندساعت ناشتایی

معموبا میگن دوازده ولی هشت ساعت کافیه

تیکر تولد گل دخترمه😍
خداکنه این نباشه باز😭نمیتونم بخورم اون شربتو😭

تلقین نکن به خودت

شکر و آبه چیز خاصی نیست که

والا من خوردم اصلا هم چیزی نیست تازه گفت تو پنج دقیقه بخور من یه دقیقه ای خوردم

تیکر تولد گل دخترمه😍

لازم نیست. من تا نصف شب هم چیز خوردم، چون واقعا ضعف داشتم😖 فرداش ناشتا رفتم. هر چی میتونی زودتر برو ۳ساعت طول میکشه لامصب. ۴بار خون میگیرن، یعنی نابود شدم تا تموم شد😪😪😪

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤