2777
2789
عنوان

ازدواج

190 بازدید | 19 پست

مادرم دوست نداره ازدواج کنم 

من ۲۶ سالمه تا الان خاستگار زیادی نداشتم یکی دوتا بودن اونم فقط در حد حرف بود 

حالا یه نفر پیدا شده اونچیزی ک خودش از شرایط و موقعیتش گفت بنظرم خوب بود و ظاهرشم خوب بود به دلم نشست 

خودم اول باهاش رفتم بیرون 

بعد دو روز ک حرفامونو زدیم دیدم پسر بدی نیس اومدم به مامانم گفتن باهام قهره 🙄 خودشو واسم گرفته 

واقعاا درکش نمیکنم خودش میبینه همه ی همسن و سالام ازدواج کردن تو فامیلمون فقط من موندم .

شروع کرده به ایرادای الکی گرفتن ک اره کشتی گیره گوشش شکسته 

چرا مشاور املاک داره این املاکیا همشون کلا بردارن 

یا چرا ماشین نداره 

یه جای اینکه واسه ادم ارزوی خیر و خوبی کنه 

بگه انشالله ک قسمت باشه و خوشبخت بشی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادرتو ببر مشاور باهاش حرف بزنه قانعش کنه

کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی  نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...

بعضى مادرا از تنهايى ميترسن و جنايت ميكنن

كار خودتو بكن

اشكالى نداره

عادت ميكنه

مامان دوست منم همينطوره

حتى دوستم با ماها مياد بيرون هى بهش ميگه بيا خونه من حوصلم سر رفته

تك فرزندى؟

قد ١٦٤وزن ٦٨،٧٠٠ هدف:٥٥ شروع: ١٥/٢/٩٨ حال حاضر، ٥٩،٩٠٠

دلیل این رفتاراشون چیه اخه؟سنتونم که کم نیست مناسب ازدواجه 

کاش میفهمیدیم اگه نظر یکی باما فرق داره دلیل نمیشه نهایت بیشعوری رو به کار ببریم و بتوپیم بهش چه تو مجازی چه واقعی کاش آدما اونقدری که ادعای شعور دارن نصف همون ادعا شعور داشتن 
ولی در کل مادره نمیدونم از رو دلسوزی میگه یا...

مادر باشن

يادتون باشه حتى مادر پدرا در وهله ى اول يه آدمن

با تمام احساساتى كه يه آدم ممكنه سراغش بياد

قد ١٦٤وزن ٦٨،٧٠٠ هدف:٥٥ شروع: ١٥/٢/٩٨ حال حاضر، ٥٩،٩٠٠

خواهرم شاید مادرت بیشتر بخاطره شغل پسر راضی نیست

چون مشاور املاکیا در کل ادمای زیاد جالبی نیستن و گنجشک رنگ می کنن و جای قناری بهت میدن البته اینم بگم شغلشون اینطوریه و ممکنه تو روحیاتشونم تاثیر زیادی داشته باشه البته سوءتفاهم نشه من فقط نظرم رو گفتم قصد توهین به کسی یا شغلی رو نداشتم 

مادرتو ببر مشاور باهاش حرف بزنه قانعش کنه

نمیاد اصلا انقدر خودشو قبول داره فک میکنه استغفرالله خداس 

فک‌میکنه همه اشتباه میکنن فقط خودش درست میگه 

بهش میگم مادر من مگه تا الان ازم خطا دیدی 

اصلا قانع نمیشه

خواهرم شاید مادرت بیشتر بخاطره شغل پسر راضی نیست چون مشاور املاکیا در کل ادمای زیاد جالبی نیستن و گ ...

عزیزم درسته حرفت ولی این دلیل موجه برای رد کردن خاستکار نیس من شوهر دوستم ادم بسیار موجه و خوبیه با همین مشاور املاک زندگیشو عوض شد