2777
2789
عنوان

در مورد شیر دهی

64 بازدید | 7 پست

چیکار کنم بچم 1 دقیفه شیر میخوره سینه رو رها و میکنه و 3 دقیقه می‌خوابه باز شیر میخواد😭هر دفعه هم ب سختی سینه رو میگیره با اینکه دوهفتشه نمیدونم چرا حتما باید جلوش بشینم تا ساکت بشه اگه دراز بکشم جیغ میزنه😪😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اینکه  زود به زود بیدار میشه شاید سیر نمیشه 

کم کم بزرگ بشه بیشتر شیر میخوره دفعات شیرخوردنش هم کمتر میشه خوابش هم حتما بهتر میشه.بچه ها تاوقتی کوچکن بیشتر اذیت میکنن

این که وسطاش میخوابه خسته میشه . فک پایینیش رو اروم با انگشت ماساژ بدید تا به خوردن ادامه بده ‌و این که وقتی میخوره صدای قورت دادنشو میشنوید ؟ شیر میره توی دهنش ؟ شیرتون کم نیست براش ؟

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
این که وسطاش میخوابه خسته میشه . فک پایینیش رو اروم با انگشت ماساژ بدید تا به خوردن ادامه بده ‌و این ...

شیرم زیاده ولی نمیدونم چرا قورت نمیده فقط مک میزنه بعد میریزه بیرون☹️

شیرم زیاده ولی نمیدونم چرا قورت نمیده فقط مک میزنه بعد میریزه بیرون☹️

ماشاالله بهتون . شیرتون اصطلاحا رگ میکنه مهلت بهش نمیده که نفس بگیره قورت بده من این مشکل رو با شیر دادن به صورت دراز کشیده حل کردم کلی دیدم شما گفتید نوزادتون خوشس نمیاد. به نظرم برید بهداشت محلتون و ازشون بخواید روش شیر دهیتون رو تصحیح کنن اونا با توجه به فرم سینه توم بهتون میگن چه جور بهش شیر بدید که بخوره 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚