2777
2789
عنوان

تناسخ

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 22 پست
بدیهی ترین دلیل رد تناسخ جمعیته پس چرا جمعیت داره زیاد میشه کلی دلیل بدیهی رد داره و عدالت به هیچ عن ...

تناسخ فقط انسان به انسان نیست که با جمعیت دربارش قضاوت کنی.درختی که زندگی قبلیش درخت بوده بعد خشک شدنش میشه ادم.و ادمی که زندگی قبلیش انسان بوده میشه درخت.حالا تناسخ من نمیگم حتما واقعیه ولی اصل تناسخ اینه انسان یا جامدات رو در بر میگیره

یه کاربر مطمعن نوشته بود که هست اکه باشه چی

مگه به ادم و حرف مردمه من با منطق استدلال میکنم 

عدالتو براورده نمیکنه 

تسلسلم میاره به نرم 

باطله 

نیاز نیست کسی بگه علم منطق هست خداروشکر 

ادم سبک سنگین میکنه استدلال میکنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تناسخ فقط انسان به انسان نیست که با جمعیت دربارش قضاوت کنی.درختی که زندگی قبلیش درخت بوده بعد خشک شد ...

تسلسل میاره کلی علت رد دیگه داره و این حکمت نیست انسان با این همه توانایی مجازاتش درخت بشه میگم کلا عقلانی نیست انگار ساخته و پرداخته یه ذهن فکاهیه 

تسلسل میاره کلی علت رد دیگه داره و این حکمت نیست انسان با این همه توانایی مجازاتش درخت بشه میگم کلا ...

خدا گفته قیامت هست درست.ولی ایا گفته فقط با یکبار زندگی روح میره جهان اخرت؟من نمیگم تناسخ حقیقته و علمم اثباتش نکرده.مثلا کتب دینی میگن افرینش مخصوص خداونده.ولی علم و دانشمندا میان اثبات میکنن بینگ بنگ منشا به وجود اومدن دنیاست و کتب دینی رو زیر سوال میبرن میگن به وجود اومدن کهکشنها چندین هزار میلیارد سال پیش از اونه که کتب اسمانی به متشا پیدایشش اشاره کردن.در کل انسان موجود کاملی نیست درباره همهوچیز قطعی نظر بده و علمم قطعا اشتباهاتی داره

خدا گفته قیامت هست درست.ولی ایا گفته فقط با یکبار زندگی روح میره جهان اخرت؟من نمیگم تناسخ حقیقته و ع ...

دین هم خیلی از چیزهارو زیر سوال میبره علم همواره در حال تکامله 

دو قسمت داریم یکی علم ساینس یکی دانش و بینش یا نولج 

علمی که بدون دانش و بینش باشه بدرد نمیخوره علم مثل یه ابزار برای سنجیدن دانش و بینشه 

توی دانش و بینش فلسفه ها هستن انواع مکتب ها اسلام یکیشونه بعد من میگم اسلام منظورم اون اصل اسلام خداییه با داعشو اخوند که حدیث از خودشون در میارن کاری ندارم 

و علم همواره در حال تکامله توی فیزیک انیشتین مکانیک کلاسیک و نیوتونو نقد کرد این نشون میده علم هنوز به ثبات نرسیده با چیزیکه به ثبات نرسیده نمیشه نتیجه گیری قطعی کردو گفت علم معتبر تر از مکاتب دینیه  یا غیر دینیه یسری فرضیه ها باید با همون فلسفه استدلال بشن 

و توی فلسفه تسلسل باطله و تناسخ یجور تسلسل به وجود میاره 

وبه غیر از اون خدا توی قرانش گفته وقتی وارد برزخ میشن وقتی روح از تنشون جدا میشه دیگه نمیتونن به دنیا برگردن چون باز همون کارو میکنن و این کار بیهوده است پس غیرممکنه 

دین هم خیلی از چیزهارو زیر سوال میبره علم همواره در حال تکامله  دو قسمت داریم یکی علم ساینس یک ...

منم‌گفتم علم در حال تکامله نگفتم علم قطعیت داره.بدای همین گفتم انسان موجو کاملی نیست.در کل تا وقتی انسان خودش چیزی رو قطعا تجربه نکنه نمیتونه قاطعانه نظر بده.ولی به یه چیز اعتقاد دارم و اون‌اینکه این همه کهکشان و ستاره و سیاره الکی به وجود نیومدن که فقط یه زمین جای زندگی باشه.قطعا جهانهای دیگه هم وجود دارن با موجوادت هوشمند.ولی هنوز یا به اون علم نرسیدن اونهام که مارو پیدا کنن یا اینکه انقدر علمشون بالاست که فعلا نیازی به برقراری ارتباط نمیبنن

منم‌گفتم علم در حال تکامله نگفتم علم قطعیت داره.بدای همین گفتم انسان موجو کاملی نیست.در کل تا وقتی ا ...

اره بحث موجودات دیگرو منم دربارش کنجکاوم و اگه اینطور بود تنها موجود هوشمند انسان باشه کار بیهوده ای میشد و خدا کار بیهوده نمیکنه