2777
2789
عنوان

وضع مالی

170 بازدید | 15 پست

اینجا کسی هست وضع مالی پدر و مادرش بد باشه اونوقت شوهرش یعنی داماد کمکشون کنه مثلا واسشون خونه بگیره و یسری کمکهای دیگه؟ میخوام ببینم همچین دامادی پیدا میشه

اره

ما تو فامیلمون داریم حتی برای پدر زنشم ماشین گرفته

پنجره را باز کن و از این هوای مطبوع بارانی لذت ببر خوشبختانه باران ارث پدری هیچکس نیست💚🌿                                     #حسین_پناهی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کمک خونه و اینا ن ولی برای خودم ک پول میفرسته ب خانوادم هم ی مقدار کمک میکنم

من میتونم گریه گمشده رو بشنوم                                        من میتونم حقیقت پنهان رو بشنوم                                              سایه ها مارو صدا میزنن 🥀                                                            من طلوع ترس رو میبینم                                                                اره اما همیشه امیدم پایداره                                                            ما قهرمان هستیم ⚔ قهرمان ها در تاریکترین زمان                      وقتیکه هیچ نوری نیست ولی ما بالاتر میریم💥                             تمام امید و روشنی پنهان شده ولی ما باید زنده بمونیم   
حتما هرچی بگه اونا هم براش دلا راست میشن. خیلی به نظرم بد هست زیر منت داماد یا عروس باشه آدم

نه نه اصلا اینجوری نیست رفتارشون عادیه و پسره منت نمیزاره

پنجره را باز کن و از این هوای مطبوع بارانی لذت ببر خوشبختانه باران ارث پدری هیچکس نیست💚🌿                                     #حسین_پناهی

خدا هیچ پدر و مادری رو محتاج بچه نکنه چ برسه عروس و داماد

حتی اگ خوب باشن تا آخر عمر شرمنده میشن اون خانواده😔😔😔

خدا عشق و نور و زیباییست 🖤 ای عشق مرا دریاب 🙏 برای شادی روح داداشِ ۲۵ سالم ک پرکشیده اگ دوس داشتی صلوات بفرست رفیق🖤🥀🖤🥀🖤
باریکلا به اون داماد از عجایبه

اره

واقعا بنظرم از این ادما کم پیدامیشه

عزیزم شما الان ایران هستی یا فغانستان

ایران 

من میتونم گریه گمشده رو بشنوم                                        من میتونم حقیقت پنهان رو بشنوم                                              سایه ها مارو صدا میزنن 🥀                                                            من طلوع ترس رو میبینم                                                                اره اما همیشه امیدم پایداره                                                            ما قهرمان هستیم ⚔ قهرمان ها در تاریکترین زمان                      وقتیکه هیچ نوری نیست ولی ما بالاتر میریم💥                             تمام امید و روشنی پنهان شده ولی ما باید زنده بمونیم