2777
2789
عنوان

دندان درد

110 بازدید | 8 پست

دندون عقلم شکسته یک ماهه هی درد میگیره ول میکنه فک کنم عفونتم کرده وقت دکتر خوب گرفتم ۲۷تیر وقت داده یعنی یک ماه دیگه الان دردش بیشتر شده نمیدونم چیکار کنم میترسم اگه یه دکتر دیگه برم بد باشه از عفونتم خیلی میترسم بنظرتون همه متخصص جراحی فَک کارشون مثل هم خوب هس؟😓

وقتی بچه ها، دانشمندان را همانطوری ببینند که خواننده ها و بازیگران معروف را می بینند، تمدن به سطح بعدی خواهد رسید.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وقت دکتر گرفتی برای یه ماه بعد 

والا من باردارم دندونم درد گرفت دیگه طاقتم تموم شد رفت کشیدم این همه غصه نخوردم مشکلی هم پیش نیومد 

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 
برو یه دکتر دیگه ویت بگیر تا ۲۷ تیر پدرتو در میاره ببخشیدا😬

اخه تعریف این دکتره رو خیلی شنیدم میترسم برم پیش یه دکتر دیگه اون پدرمو دراره بد بکشه😭

وقتی بچه ها، دانشمندان را همانطوری ببینند که خواننده ها و بازیگران معروف را می بینند، تمدن به سطح بعدی خواهد رسید.
برو یه دکتر دیگه ویت بگیر تا ۲۷ تیر پدرتو در میاره ببخشیدا😬

میترسم دکتر دیگه خوب نباشه😭 تازه کلی خودمو راضی کردم که این دکتر خوبیه ترس نداره برم بکشم پیشش اخه از دندون پزشکی متنفرم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز