2777
2789

نصف موهام ریخت و برنگشت 

۶ماه صاف بود ولی ارزش نداره اتو کن بسوزون موخوره بده  ولی اون نه

خداوند به هرکس 《حالت سکون و آرامش 》 را عنایت فرماید،نتایج بسیاری را برای او در بردارد. از جمله: از ملامت ها نمی هراسد، توکل دارد، اگر چیزی را از دست بدهد غمناک نمی شود و اگر چیزی را به دست آورد طغیان و نافرمانی نمیکند.استقبال یا بی اعتنایی مردم، شهرت یا گمنامی و فقر و غنا در او اثری ندارد. 💖برای همه از خداوند چنین حالی رو میخوام💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آرایشگاه انجام دادی؟

اره عزیزم

گفت بی کیفیت ترین چیز ممکنه

عاشق موهای فر و قشنگت بشو بهتره

فامیلمون کلی پول بوتاکس مو داده اونم لخت شده ولی میگه ریخت

خداوند به هرکس 《حالت سکون و آرامش 》 را عنایت فرماید،نتایج بسیاری را برای او در بردارد. از جمله: از ملامت ها نمی هراسد، توکل دارد، اگر چیزی را از دست بدهد غمناک نمی شود و اگر چیزی را به دست آورد طغیان و نافرمانی نمیکند.استقبال یا بی اعتنایی مردم، شهرت یا گمنامی و فقر و غنا در او اثری ندارد. 💖برای همه از خداوند چنین حالی رو میخوام💖
اره عزیزم گفت بی کیفیت ترین چیز ممکنه عاشق موهای فر و قشنگت بشو بهتره فامیلمون کلی پول بوتاکس مو ...

اخه انقدر اتو کشیدم مو خره زد موهام خیلی بلنده دلم نمیاد کوتاش کنم یکی بهم گفت گلت کنی هم صاف میشه هم موخوره از بین میره

اخه انقدر اتو کشیدم مو خره زد موهام خیلی بلنده دلم نمیاد کوتاش کنم یکی بهم گفت گلت کنی هم صاف میشه ه ...

چرت گفته بذار موخوره داشته باشه ولی نه کوتاه کن نه گلت😁