بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من موندم مشکلی ام پیش نیومد کم برو و بیا شوهرم اصن خونه ما نموند همیشه من رفتم ولی من فقط دو روز میرفتم اخر هفته بیشترشم تو اتاق همسرم بودیم در حد اینک ۲ ساعت بشینم پیششون چون نقاط مشترکی با مادر شوهر و پدر شوهرم ندارم و نمیخام صمیمی شم زنگ منگم بهشون نمیزنم 😐😂😂
من موندم مشکلی ام پیش نیومد کم برو و بیا شوهرم اصن خونه ما نموند همیشه من رفتم ولی من فقط دو روز میر ...
منم خیلی خونواده شوهرم میگن بمون ...خونواده منم زیاد حرفی نمیزنن....خود شوهرمم ک میگ آدم ی بار زندگی میکن چ لذت نبره از زندگیش ....ولی باز من شب نمیتونم بمونم
حالا انقد خودتو میگیری ماست نشی!! باتو نیستم بابا:) باکراشمم ک جلو من خودشو جوری میگیرهـ ک انگار پسر شاهزاده ای چیزیه بابا د لامصب وا بدههـه چرا من کراشم کس دیگس اونوقت آیندمو با یکی دیگه میبینم!/ برا جمع آوری اطلاعات و بالا رفتن قدرت دربرابر مشکلات اینجامممم