2777
2789
عنوان

عروسی مختلط

1629 بازدید | 38 پست

سلام دوستان

ما تقریبا یه ماه دیگه یه عروسی دعوتیم که مختلطه..البته تعداد مهمونا کمه و حداقل از طرف داماد میدونم ۸۰ درصدشون با حجاب میان(منظورم صرفا حجاب کامل نیست ولی کلا یه حجابی دارن اکثرا) بقیه هم میدونم لباساشون پوشیدس فقط موهاشون بازه...مشروب و اینا هم سرو نمیشه تعداد هم کلا ۱۰۰ نفره

اقوام ما کلا مذهبین و حتی اونایی که مذهبی نیستن هم عروسی جدا میگیرن چون اگه مختلط بگیرن تعداد زیادی احتمالا نمیان...ولی این اقا که سنش هم برای ازدواج خیلی بالاست و سالهاست داره کانادا زندگی میکنه میخواد عروسیشو اینجا مختلط بگیره با اینکه پدر و مادر به شدت مذهبی داره اما مثل اینکه اونا موافقت کردن..چجوریشو خدا داند

حالا مسئله اصلی من اینه

مادر من هم ادم مذهبیه و میگه ما نمیریم اون عروسی...در صورتی که من اصلا ادم مذهبی نیستم و مهمونای مختلطی که رفتم و پدر و مادرم نبودن حجاب نداشتم البته خانوادم نمیدونن که حجابمو برمیدارم ولی بارها بهشون گفتم من این مدلیم....ولی با اینحال گفتم برای این عروسی لباس کاملا پوشیده میپوشم موهام هم با توربانی شالی چیزی میپوشونم ولی اصلا موافقت نمیکنه 

به نظرتون چیکار کنم؟

بقبه دخترای همسن من الان دغدغه اینو دارن لباس چی بخرن و ارایشگاه کجا برن من باید دنبال این باشم که مامانمو راضی کنم کلا بریم و اگر بریم هم اونجوری نباشم که خودم میخوام🤦🏻‍♀️

تازه اگر مجبورم نکنه با مانتو برم تو مجلس 😭

ببخشید طولانی شد

تو یه پست نوشتم که منتظر نمونید

دوست دارم زندگی روووو😍😍😍

عروسی های ماهم‌ مختلطه و مامانم دوس ندارع ولی مجبوری میاد

ایرانم 💔🖤سراپا اگر زرد و پژمرده اییم  ولی دل به پاییز نسپرده اییم💔چو گلدان خالی لب پنجره  پر از خاطرات ترک خورده اییم😔اگر داغ دل بود ما دیده اییم🖤  اگر خون دل بود ما خورده اییم😢💔 اگر دل دلیل است آورده اییم  اگر داغ شرط است ما برده اییم😔🖤اگر داغ دل بود ما دیده اییم🖤 اگر خون دل بود ما خورده اییم😢اگر دل دلیل است آورده اییم💔 اگر داغ شرط است ما برده اییم😢💔🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عروسی های ماهم‌ مختلطه و مامانم دوس ندارع ولی مجبوری میاد

مال ما چون همه جداست اگه یه نفر مختلط بگیره میشه پیچوند نرفت

ولی مال شما وقتی همه مختلط میگیرن نمیشه همه رو نرید بالاخره مجبوره مادرتون بره

من الان چیکار کنم🤦🏻‍♀️

دوست دارم زندگی روووو😍😍😍

ما که عروسیامون کلا مختلطه ولی طرف شوهرم جدا میگیرن

عروسیاشون بهم خوش نمیگذره چون از شوهرم‌جدام

اما در عوض عروسیای طرف خودم کلی کیف میده

آروم جـونـم،بند بند دلـم،ریشه وجـودم، نور چشـمم،قلب بیرون از تنم، پناه خستگیای مامان، رفیق راه بابا... هربار که نگات میکنم و با ذوق بهم لبخند میزنی یه جون به جونام اضافه میشه...منو بابا همیشه پشتتیم تا تو قد بکشی و بهت افتخار کنیم...آخه تو خیلی از آرزوی ما قشنگ تر شدی نفسم... انگار خدا بابت سختیایی که واسه به هم رسیدنمون کشیدیم قشنگترین هدیه شو بهمون داد که بشه ثمره عشقمون...قربون خدا برم که مارو لایق تو دونست همه ی هستی مامان🩵✨

خو وقتی نمیتونی اونطور که میخوای لباس بپوشی چرا میرری

افربن موافقم

دوستانی که شوهرشان  دست بزن داره ،فحاشی و بددهنی می‌کنه         مردای که دارند ولی خسیسن و خرج نمیکنن       اونایی که رفیق بازن بیشتر وقتشان بیرون خونه هستند      و یا خانواده شوهر دخالت میکنند     کسانیکه همسایه براشون مزاحمت ایجاد می‌کنه       برای حل این دغدغه ها میتوانید                                          خواهر گلم برای مشاوره هیچ هزینه ای از شما دریافت نمیکنند           ........ فقط خانمهای متاهل که برای حل مشکلاتشان به هر جایی مراجعه کردن و همه راههای پیش رو و پیشنهادی امتحان کردکردن .ولی متاسفانه موفق نشدن  ...‌‌‌‌‌.....؟؟؟؟.                        پاسخگو هستیم ..‌.........
تا ازدواج نکردی فک کنم مجبوری

هعی🤦🏻‍♀️

اخه ازدواجم کنم بفهمن حجابمو برداشتم میدونم باهام‌بد میشن😭

اخه چرا به عقاید بچه هاشون احترام نمیذارن

عروسی پسر عموم هم مختلط بود چند سال پیش

همه جوونا ریخته بودن وسط با تیپای مورد علاقه خودشون 

من تنها نوجوونی بودم که با روسری نشسته بودم پیش خانومای خیلی بزرگ تر از خودم و فقط نگاه میکردم

اگر خودم مذهبی بودم که مشکلی نبود

ولی اینکه هم خودم هم همه میدونن نیستم و اینجور مواقع با ترحم بهم نگاه میکنن برام اذیت کنندس

دوست دارم زندگی روووو😍😍😍