سلام دوستان
ما تقریبا یه ماه دیگه یه عروسی دعوتیم که مختلطه..البته تعداد مهمونا کمه و حداقل از طرف داماد میدونم ۸۰ درصدشون با حجاب میان(منظورم صرفا حجاب کامل نیست ولی کلا یه حجابی دارن اکثرا) بقیه هم میدونم لباساشون پوشیدس فقط موهاشون بازه...مشروب و اینا هم سرو نمیشه تعداد هم کلا ۱۰۰ نفره
اقوام ما کلا مذهبین و حتی اونایی که مذهبی نیستن هم عروسی جدا میگیرن چون اگه مختلط بگیرن تعداد زیادی احتمالا نمیان...ولی این اقا که سنش هم برای ازدواج خیلی بالاست و سالهاست داره کانادا زندگی میکنه میخواد عروسیشو اینجا مختلط بگیره با اینکه پدر و مادر به شدت مذهبی داره اما مثل اینکه اونا موافقت کردن..چجوریشو خدا داند
حالا مسئله اصلی من اینه
مادر من هم ادم مذهبیه و میگه ما نمیریم اون عروسی...در صورتی که من اصلا ادم مذهبی نیستم و مهمونای مختلطی که رفتم و پدر و مادرم نبودن حجاب نداشتم البته خانوادم نمیدونن که حجابمو برمیدارم ولی بارها بهشون گفتم من این مدلیم....ولی با اینحال گفتم برای این عروسی لباس کاملا پوشیده میپوشم موهام هم با توربانی شالی چیزی میپوشونم ولی اصلا موافقت نمیکنه
به نظرتون چیکار کنم؟
بقبه دخترای همسن من الان دغدغه اینو دارن لباس چی بخرن و ارایشگاه کجا برن من باید دنبال این باشم که مامانمو راضی کنم کلا بریم و اگر بریم هم اونجوری نباشم که خودم میخوام🤦🏻♀️
تازه اگر مجبورم نکنه با مانتو برم تو مجلس 😭
ببخشید طولانی شد
تو یه پست نوشتم که منتظر نمونید