2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خدا بزرگه اما مشکلات من خیلی زیاده.از لحاظ روحی اصلا خوب نیستم

خدا تو سوره طلاق آیه ۲ میفرماید

خدا از جایی که شما فکرشم نمیکنی به شما کمک میکنه

پس ناامید نباش

خدا بزرگتر از اونی چیزی هستش که ما فکرش رو میکنیم

پس از لطفش ناامید نشو

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
بگو جانم

من با یکی دوست بودم کلا از اولم خودشو خیلی وابسته نکرد اصلا طرز رفتار و حرفاش ی جوری بود  امروز همینطوری پیام داد ک تو ب من دروغ گفتی و من میخواستم خودت بگی ولی نگفتی از این حرفا بعد هر چی گفتم چ دروغی من خودم روحم از هیچی خبر نداره ولی جواب درست حسابی دستم نداد میگفت اصلا نمیخوام حرف بزنم الان من نمیدونم دنبال بهونه بوده ب نظرت یا کسی الکی چیزی بهش گفته اخه من خودمم اصلا نمیدونم دروغی نگفتم اصلا چکار باید بکنم

لالا بخواب خدا خسیسه واسه کمتر کسی خوب می نویسه یکی لبهاش همیشه غرق خنده اس یکی چشماش تو خوابم خیس خیسه
من با یکی دوست بودم کلا از اولم خودشو خیلی وابسته نکرد اصلا طرز رفتار و حرفاش ی جوری بود  امروز ...

خب وقتی میگی از اول حرفاش این شکلی بوده این یه بهونس پس.اصلا در قبال اون هیچی نگو بیخیال باشی و بهش بگی هرچی خاستی درموردم فک کن بعد خودش برمیگرده سمتت

خب وقتی میگی از اول حرفاش این شکلی بوده این یه بهونس پس.اصلا در قبال اون هیچی نگو بیخیال باشی و بهش ...

خودش امروز میگفت مشکل مالی دارم و از این حرفا حل بشه خودم خبر میگیرم😞

لالا بخواب خدا خسیسه واسه کمتر کسی خوب می نویسه یکی لبهاش همیشه غرق خنده اس یکی چشماش تو خوابم خیس خیسه