2777
2789
عنوان

زایمان وخورشیدگرفتگی

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 45 پست
۳۶ هفته ام

چن هفته ای زایمان میکنی؟ ۳۶ هفته و چند روز؟ خیلی زود برات تاریخ ندادن منم سزارینم ۳۶ هفته و ۲ روزمه ولی ۱۲ تیر نوبت داده

آرام رفتی.. ولی طوفان به پا کردی بابا.😔🖤

ببخشیدکجانوشته که خورشیدگرفتگیه؟؟من سرچ کردم نبود.. تولدمامی قشنگتونم مبارک باشه

ممنون عزیزم 

من یک نفر تو واتساپ برام فرستاد گلم سرچ نکردم 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

چن هفته ای زایمان میکنی؟ ۳۶ هفته و چند روز؟ خیلی زود برات تاریخ ندادن منم سزارینم ۳۶ هفته و ۲ روزمه ...

منم دقیق ۳۶ هفته ودوروزم...اما دکترگفت وزن گیریش خوب نیست الان ۲۲۰۰گرمه..جفتم‌مشکل خونرسانی داره بهتره زودترزایمان کنم...فقط خداخودش کمک کنه نره تودستگاه ریه اش کامل شده باشه

منم دقیق ۳۶ هفته ودوروزم...اما دکترگفت وزن گیریش خوب نیست الان ۲۲۰۰گرمه..جفتم‌مشکل خونرسانی داره بهت ...

امپول. ریه نداد بهت؟ من سر پسر اولم ۳۷ هفته و ۶ روز بدنیاا اومد قبلش دکترم امپول ریه بهم داد زدم.ولی ۲۴ ساعت تو دستگاه موند

ان شاءالله ک نی نی شما بسلامتی دنیا بیاد

چند هفته ای؟

شما اخرین پریودتون کی بود؟؟من ۸تیر میخام سز شم میشم ۳۹هفته و ۱روز 

خداجون مواظب فرشته کوچولوی تودلم باش بسلامت بیاد بغلمون😍یا علی ابن موسی الرضا🌹😍امضامو خوندی صلوات مهمون کن بچمو🌷
امپول. ریه نداد بهت؟ من سر پسر اولم ۳۷ هفته و ۶ روز بدنیاا اومد قبلش دکترم امپول ریه بهم داد زدم.ولی ...

چراگفته شب قبلش توی بیمارستان بزن...بااینکه امپول زدیدبازم رفت تودستگاه؟؟کی زدیدامپولو؟.

چراگفته شب قبلش توی بیمارستان بزن...بااینکه امپول زدیدبازم رفت تودستگاه؟؟کی زدیدامپولو؟.

اره ۲۴ ساعت رفت تو دستگاه

من چون درد داشتم زیاد و شدید بود ۳۶  هفته بهم ۴ تا امپول داد با یک سرم ک امپولا رو داخل سرم زد گف اینا امپول ریه ان ک اگه بچت طاقت اوردی درد نداشتی زود بدنیا بیاد مشکلی نداشته باشه نره تو دستگاه ولی بازم با اینکه ۳۷ هفته و ۶ روز سزارین شدم بازم.  رف تو دستگاه شبی ک زایمان کردم پسرم جام نبود دیگه با همون بخیه ها میرفتم بهش شیر میدادم

۱۷ مهر .شما چی؟

بعد ۱۲تیر چندهفته میشی؟؟؟من ۷مهر 

وزنش اخرین بار چند بود؟؟؟

خداجون مواظب فرشته کوچولوی تودلم باش بسلامت بیاد بغلمون😍یا علی ابن موسی الرضا🌹😍امضامو خوندی صلوات مهمون کن بچمو🌷
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز