2821
2789
عنوان

چقدر حسودید

301 بازدید | 20 پست

الان تاپیک حقوق معلمارو خوندم همه حمله کردن به معلما که همش تعطیلیدو کارتون راحته و فلان. خوب اگه راحته چرا خودتون معلم نمیشید. چرا انقد بد خاه دارن معلما

👶🏻=👰+🤵

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اره واقعا زورشون فقط به قشر فرهنگی رسیده 

‏خیلی دلم میخواد تو مکالمه از واژه(( اشتباه به عرضتون رسوندن)) استفاده کنم ولی همیشه هول میشم و میگم گوه خورده کی گفته :|                                                                          وقتی یه اتفاق بد برای یه ایرانی میافته دو دسته وجود دارند_خودش و اطرافیانش که اعتقاد دارن چشم خورده _دشمنانش که اعتقاد دارن بالاخره خدا جوابشو داد😐😂

من به شخصه میگم نوش جونشون هرچی میگیرن

ما دوتا بچه باهم تو خونه داشته باشیم خل میشیم

وای به حال معلمی که بخواد بالای ۲۰ تا بچه رو مدیریت کنه

من به یک اصلی پایبندم جواب ابلهان خاموشیست 

مامان من معلمه

هم حضوری میرف کلاس

هم مجازی درس میداد

من ب عنوان کسی ک از چنین خانواده ایه باید بگم این باعث شده مامانم بم زیاد توجه نکنه وفکر وذکرش مدرسه باشه

از بس وقت نداشت ی بارم نشد در دوران مدرسه جلسه اولیا مربیان بره برام همیشه هروقت ک گرسنم بوده غذای آماده نبود برام 

ناحقی نکنین واقعا

دقیقااا

بخدااا اسمش مجازیه ولی انقد زحمت میکشن

نمونه ش مامان خودم

حتی انقد کاراش زیاده کل خانواده کمک میکنیم🚶‍♀️

خدایا شکرت.... من پایان این تاریکی را دیده ام، روشنایی در راه است... اشک هایت را نگه دار برای گریه های از سر شوق....

واقعا بعضی هاشون خیلی زحمتکش وخوب هستن به نطرم حقوقشون کم هست امسال که آنلاین بود کلاسها من فیلم‌ها را که میدیدم متوجه شدم چقدر معلم ها زحمت می‌کشند معلم دخترم واقعا عالی وزحمتمش بود هرچی حقوق ببدن کمه به خدا 

خدا خیرشون بده آجر معلم های زحمتکش با خدای مهربون♥️♥️♥️

2824
2823
2791
2779
2792