puuneehh مدیر استارتر عضویت: 1398/02/24 تعداد پست: 162 عنوان کاپ قاعدگی 222 بازدید | 18 پست دوستا من امروز یه کاپ قاعدگی سایز ۲ خریدم به نظرم خیلی بزرگه به سختی امتحانی یه بار استفادش کردم حالا سختیش به کنار بنظرتون سایز ۲ واژن رو گشاد نمیکنه؟کسی سایز دو استفاده کرده؟من ۲۸یالمه و یه زایمان طبیعی داشتم و خونریزیم شدیده ولی واژنم خیلی تنگه بهترین لحظه زندگی من شد لحظه ای که عدد بتای بارداریم نشون داد تودلی مامان هههههههست خواب نیست رویا نیست واقعیته 1400/03/30 | 01:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
قطره۷۲ عضویت: 1398/05/10 تعداد پست: 7682 بیخیال بابا من عمرا بتونم استفاده کنم فقط حیدر امیرالمومنین است
azin008 عضویت: 1397/06/22 تعداد پست: 16625 بنظرم نوار بهداشتی هم راحته خم دردسر نداره کاپ استفاده کنید هرگز چنین حرفی نمیزنید نواربهداشتی وااقعا عذابه
kind_woman عضویت: 1400/03/26 تعداد پست: 917 کاپ استفاده کنید هرگز چنین حرفی نمیزنید نواربهداشتی وااقعا عذابه واقعا تجربه ندارم میشه بگی چطوره؟چجوریه اصلا
دلبر_ك_جان_فرسود_ازش عضویت: 1399/01/12 تعداد پست: 20792 کاپ استفاده کنید هرگز چنین حرفی نمیزنید نواربهداشتی وااقعا عذابه با اینکه تجربه استفاده از کاپ ندارم ولی با تمام وجود از نوار بهداشتی متنفرم سوگند به خون هَمرَهانم، سوگند به اشک مادران🖤🕊️
خانم_آقا_هادی عضویت: 1400/02/25 تعداد پست: 1335 کاپ استفاده کنید هرگز چنین حرفی نمیزنید نواربهداشتی وااقعا عذابه شما استفاده کردی راضی؟ عوض کردنش سخت نیس
تابانییک عضویت: 1400/03/12 تعداد پست: 8074 کاپ قاعدگیچه جوریه نشنیدم تازه اومده 💚عضوگروه سبز💚 وزن شروع ۶۱ ☘️۱۴۰۱/۶/۸☘️ وزن فعلی ۵۸☺️
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 42083 چراازتامپون استفاده نمیکنی ؟ ازکاپ ونوارخییلی بهتره راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
bibikhatoon عضویت: 1399/07/21 تعداد پست: 1393 کاپ استفاده کنید هرگز چنین حرفی نمیزنید نواربهداشتی وااقعا عذابه کاپ کثیف کاریش زیاده آخه انجام پروژه ها و تحقیق های دانشجویی با قیمت توافقی و تحویل در کمترین زمان ممکن
puuneehh مدیر استارتر عضویت: 1398/02/24 تعداد پست: 162 بیخیال بابا من عمرا بتونم استفاده کنم خونریزیم بعد زایمان خیلی شدیده واقعا با نوار اذیتم و مقرون به صرفه نیست بهترین لحظه زندگی من شد لحظه ای که عدد بتای بارداریم نشون داد تودلی مامان هههههههست خواب نیست رویا نیست واقعیته
puuneehh مدیر استارتر عضویت: 1398/02/24 تعداد پست: 162 چرا چی چرا بهترین لحظه زندگی من شد لحظه ای که عدد بتای بارداریم نشون داد تودلی مامان هههههههست خواب نیست رویا نیست واقعیته
puuneehh مدیر استارتر عضویت: 1398/02/24 تعداد پست: 162 کاپ استفاده کنید هرگز چنین حرفی نمیزنید نواربهداشتی وااقعا عذابه شما استفاده کردی؟چه سایزی گفتی و شرایطت چطور بود بهترین لحظه زندگی من شد لحظه ای که عدد بتای بارداریم نشون داد تودلی مامان هههههههست خواب نیست رویا نیست واقعیته