چرا هیجی منو خوشحال نمیکنه به همه جی بی تفاوت شدم فقط دوست دارم بخوابم ولی خواببم بهم خورده از هیچی لذت نمیبرم چرا یدفعه اینطور شدم خدا قبلا خیلی ادم شادی بودم الان یادم نی کی خندیدم لطفا برای حالم دعا کنین
ب خودت تلقین نکن ک هیچی خوشحالم نمیکنه و..سعی کن دیدتو عوض کنی و مث سابق شی ی دختر شاد
من از حال و مشکلاتت نمیدونم ولی دوست دارم ی دختر پر انرژی باشی😊
من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤ عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲 💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚
عزیزم اصلا ن فکر کن شادی هات همیشگین ن فکر کن غم هات همیشگین زندگی همینه بالا پایین داره تا چن روز پیش مینالیدم چقدر تنهام حوصلم سر رفته کسی نیس ولی امروز انقدر بهم خوس گذشت و اینهفته کلا دورم شلوغ شد ولی ب هیچ کدوم اعتمادی نیس پس ب هردوشون بیخیال و بیتوجه باش و تا میتونی کاری کن شرایط جوری ک خودت میخوای باشه ولی نگو چرا امروز ناراحتم چرا دیروز شاد بودم چون این بع چیز عادیه ک بیشتر ما نمیخوایم درکش کنیم
منم ارزش قائلم ولی حالم خوب نیس کسی نیس بهش بگم دیگه بریدم شبا تا دیر وقت به سقف نگاه میکنم و تو ذهن ...
چرا دوستی نداری باهاش برو بیرون انقدر خودتو سوگرم کن ک کارا ب جای افکارت بیان تو ذهنت اگر دوستیم نداری با اقوام دختر خاله یا دختر همویی ک باهاش حس نزدیکی داری