2821
2789

روزای اول بله

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

روز اول درد نداره

روز دوم بخاطر کوفتگی‌های روز اول درد داره تا سه چهار روز

هفته دوم دیگه عادی میشه

اگر بدانید که مردم به یک سردرد معمولی خود هزاران بار بیشتر اهمیت می‌دهند تا خبر مرگ من و شما، دیگر نگران نخواهید شد که درباره شما چه فکری می‌کنند...  
ینی کم کم دردنمیگیره؟😶 گیرنده های درد ک سازش ایجاد نمیشه براشون شما زدین؟؟ پهلوهاتون آب شدن؟یاشک ...

من میزنم واسه تفریح

چربی ندارم

یعنی داشتما یکم بود رفت با همین حلقه

اوایلش سخته درد هم داره

و کم کم عادت میکنی و یه هفته بعدش دیگه درد نداره

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤
من میزنم واسه تفریح چربی ندارم یعنی داشتما یکم بود رفت با همین حلقه اوایلش سخته درد هم داره و کم ...

اینقدرر دردش حس میکنم زیادی ک ناخوداگاه میندازمش😂روزای اول تاچن دیقه خوبه؟ بعدروزانه کلش تا چن دیقه بزنم؟؟؟

روز اول درد نداره روز دوم بخاطر کوفتگی‌های روز اول درد داره تا سه چهار روز هفته دوم دیگه عادی میشه

از من از روز اول دردداشت بعدش کبود شد و کوفتگیاش خیلی بداذیتم میکرد

پوست من خیلیییی حساسه توفکر کن یکم دستمو فشار بدن ردش میمونه 

بعدم کمرم باریکه شکمم زده جلو😐

2790
2823
2791
2779
2792