2777
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من الان پریود شدم😭😭😭

دو سه روز ترشح قهوه‌ای داشتم گفتم حتما لانه گزینیع

رویاهام نابود شد دوباره😭😭

مامان سونیام... کاربریم تعلیق شد☹دعاکنید دخترم به ارزوش برسه و خدا خیلی زود بهش خواهر برادر بده🌹اللهم صل علی محمد و ال محمد
من الان پریود شدم😭😭😭 دو سه روز ترشح قهوه‌ای داشتم گفتم حتما لانه گزینیع رویاهام نابود شد دوباره ...

من این چندروز اصلا خیلی بی حالم خیلی حالم بده بی بی چک گذاشتم منفی است امکان داره باردار باشم

🌹🌹🌹
من این چندروز اصلا خیلی بی حالم خیلی حالم بده بی بی چک گذاشتم منفی است امکان داره باردار باشم

علائم گول زنندست

ازمایش مطمئنتره

انشالا باردارباشی

منم خیلی حالت تهوع، سرگیجه، درد سینه، درد لگن همه علائم داشتم ولی.......

مامان سونیام... کاربریم تعلیق شد☹دعاکنید دخترم به ارزوش برسه و خدا خیلی زود بهش خواهر برادر بده🌹اللهم صل علی محمد و ال محمد
علائم گول زنندست ازمایش مطمئنتره انشالا باردارباشی منم خیلی حالت تهوع، سرگیجه، درد سینه، درد لگن ...

من اقدام به بارداری کردم اما میترسم خودکنه پریود بشم

🌹🌹🌹
علائم گول زنندست ازمایش مطمئنتره انشالا باردارباشی منم خیلی حالت تهوع، سرگیجه، درد سینه، درد لگن ...

عزیزم انشاالله ماه دیگه حامله بشی اگه حامله هستم خدا به من نده به تو بده😭😭

🌹🌹🌹
من اقدام به بارداری کردم اما میترسم خودکنه پریود بشم

انشالا هرچی خیر هست اتفاق بیفته

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز