2777
2789
عنوان

چقد طول میکشه؟

103 بازدید | 9 پست

دوستانی که ارتودنسی که کردین خیلی زمان می‌بره تا بعد ارتودنسی دندونا ردیف بشن؟

اگه پنج تا دندون فک پایین نامرتب باشه...

تغذیه بعدش خیلی سخته ؟

اگه همه غذاهارو با میکسر ترکیب و ریز کنیم چی؟

یه سال تقریبا طول می کشه

هفته اولم نمی تونی هیچی بخوری تقریبا ولی بعد عادت می کنی می تونی همه چیز بخوری

از خون جوانان وطن لاله دمیده  از ماتم سرو قدشان سرو خمیدهخفه خون گرفتیم چون خوب تفهیمیم  به نام خداوند رنگین کیان   

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یه سال تقریبا طول می کشه هفته اولم نمی تونی هیچی بخوری تقریبا ولی بعد عادت می کنی می تونی همه چیز ب ...

ینی بعد سه ماه نسبت به قبل بهترم نمیشه ؟ نه که کامل خوب بشه ها ...:( تا پاییز میشد یکم بهتر شه چه خوب بود

همه به من میگفتن که وای اصلا نمیتونی یه هفته غذا بخوری و اینا و باید فقط مایعات بخوری ولی من از روز اول همه چیز خوردم و فقط دو روز اول درد داشتم که اونم یه روزشو تحمل کردم،یعنی قابل تحمل بود

روز بعد ام قرص خوردم

البته به میزان نامرتبی دندون هم بستگی داره ها

ولی اونقدر که مردم اینو واسه من غول کرده بودن، واقعا برا من اون طور نبود 

ینی بعد سه ماه نسبت به قبل بهترم نمیشه ؟ نه که کامل خوب بشه ها ...:( تا پاییز میشد یکم بهتر شه چه خو ...

بهتر میشه ولی خوب خوب نمیشع

از خون جوانان وطن لاله دمیده  از ماتم سرو قدشان سرو خمیدهخفه خون گرفتیم چون خوب تفهیمیم  به نام خداوند رنگین کیان   
همه به من میگفتن که وای اصلا نمیتونی یه هفته غذا بخوری و اینا و باید فقط مایعات بخوری ولی من از روز ...

عه! چقد خوب ... آره اتفاقا به منم میگن هیچی نمیتونی بخوری تا یه مدت. همش سوپ و آش ... خیلی وزن کم میکنی ، صورتت لاغر میشه ، اصلا دلم نمیخواد وزن کم کنم :(

عه! چقد خوب ... آره اتفاقا به منم میگن هیچی نمیتونی بخوری تا یه مدت. همش سوپ و آش ... خیلی وزن میکنی ...

نه بابااااا

من خودم نه صورتم لاغر شد ‌و نه وزن کم کردم

حتی دوستامم که ارتودنسی کرده بودن اونا هم لاغر نشده بودن

نگران نباش

فقط در انتخاب دکتر دقت کن

کدوم شهری؟!