2777
2789
عنوان

سرع

123 بازدید | 28 پست

دوستان کسی بوده که خودش یا اطرافیانش سرع داشته باشن دکتر بعد چند سال بگه بهش خوب شدی؟؟

سلام دوستان خوبم زندگی در جریانه من یه دختر خوشگل دارم با یه شوهر خوب 

فک کنم صرع فقط کنترل بشه خوب شدنی نباشه

فقط 26 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

سرع درمان داره مثلاً اندازه سالی که باید قرص خورد و با نوار مغز میشه فهمید خوب شده یا نه چهار ساله،بله من داشتم

به سه چیز تکیه نکن:  غرور،دروغ،عشق ،ادم با دروغ میتازد ،با   غرور می‌بازد ،با عشق میمیرد.      .دکتر علی شریعتی.             جانم فدای ایران 🇮🇷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کودک زیر ۵ ۶ سال خوب میشه 

اگه در بزرگ سالی شروع بشه هیچ وقت خوب نمیشه

ترجمه آیة الکرسی  خداست كه معبودى جز او نيست؛ زنده و برپادارنده است؛ نه خوابى سبک او را فرو مى‌گيرد و نه خوابى گران؛ آنچه در آسمان‌ها و آنچه در زمين است، از آنِ اوست. كيست آن كس كه جز به اذن او در پيشگاهش شفاعت كند؟آنچه در پيش روى آنان و آنچه در پشتسرشان است مى‌داند .و به چيزى از علم او، جز به آنچه بخواهد، احاطه نمى‌يابند.كرسى او آسمانها و زمين را در بر گرفته، و نگهدارى آنها بر او دشوار نيست، و اوست والاى بزرگ.....پس بهش اعتماد کن، بسپر به خودش...میشه برا خوشبختیم صلوات بفرستین❤ جان من است او (🌙my mah)
سرع درمان داره مثلاً اندازه سالی که باید قرص خورد و با نوار مغز میشه فهمید خوب شده یا نه چهار ساله،ب ...

عزیزم همسرم از ده سالگی قرص می‌خورد الآن پنج ساله نمیخوره دکتر گفته خوب شده به نظرت خوب شده واقعاً

سرع درمان داره مثلاً اندازه سالی که باید قرص خورد و با نوار مغز میشه فهمید خوب شده یا نه چهار ساله،ب ...

عزیزم میشه بیشتر توضیح بذی دعات میکنم

عزیزم همسرم از ده سالگی قرص می‌خورد الآن پنج ساله نمیخوره دکتر گفته خوب شده به نظرت خوب شده واقعاً

ارع دیگه ،من خودم چهار سال می‌خوردم بعد دارو رو قطع کرد و گفت خوب شدی الان سه ساله که قطع کردم،بعد خودتون هم میگین پنج ساله نمیخوره چرا الان نگرانید

به سه چیز تکیه نکن:  غرور،دروغ،عشق ،ادم با دروغ میتازد ،با   غرور می‌بازد ،با عشق میمیرد.      .دکتر علی شریعتی.             جانم فدای ایران 🇮🇷
کودک زیر ۵ ۶ سال خوب میشه  اگه در بزرگ سالی شروع بشه هیچ وقت خوب نمیشه

کی گفته 😐😐😐

اگر ده دوازده سالگی باشه چی

من آبجیم ۱۶ سال شروع شد 

خالم ۲۰ سال هردو تا اخر عمر باید قرص بخورن 

فک نمیکنم خوب بشه ولی کنترل میشه

ترجمه آیة الکرسی  خداست كه معبودى جز او نيست؛ زنده و برپادارنده است؛ نه خوابى سبک او را فرو مى‌گيرد و نه خوابى گران؛ آنچه در آسمان‌ها و آنچه در زمين است، از آنِ اوست. كيست آن كس كه جز به اذن او در پيشگاهش شفاعت كند؟آنچه در پيش روى آنان و آنچه در پشتسرشان است مى‌داند .و به چيزى از علم او، جز به آنچه بخواهد، احاطه نمى‌يابند.كرسى او آسمانها و زمين را در بر گرفته، و نگهدارى آنها بر او دشوار نيست، و اوست والاى بزرگ.....پس بهش اعتماد کن، بسپر به خودش...میشه برا خوشبختیم صلوات بفرستین❤ جان من است او (🌙my mah)
ارع دیگه ،من خودم چهار سال می‌خوردم بعد دارو رو قطع کرد و گفت خوب شدی الان سه ساله که قطع کردم،بعد خ ...

الآن دلشوره شدید گرفته چند روزه میگه دلم میگیره سرم گیجه حالت های بدی بهش دست میده دکتر میگه احتمالا افسردگی هستش تورو جون عزیزاتون بگین هر چی میدونید

من آبجیم ۱۶ سال شروع شد  خالم ۲۰ سال هردو تا اخر عمر باید قرص بخورن  فک نمیکنم خوب بشه و ...

مطمنی عزیزم دکتر به همسرم گفته خوب شدی پنج ساله قرص نمیخوره