2789
عنوان

انقد گریه کردم...

472 بازدید | 46 پست

سلام دوستان بشدت نیازمند دعاهاتونم..

3ساله عقد کردم عروسی نگرفتیم خونه نتونستیم بخریم خونواده همسرم قول خونه دادن ولی حتی نتونستن کمکمونم کنن خونه پدرشوهرم تو یه اتاق چند متری زندگی میکنم چن روزه مادرشوهرم رفته خونه دخترعمش واسادم غذا درست کردم برادرشوهرم اومد غذاشو خورد پدرشوهرم و شوهرم خوردن داشتم جم و جور میکرد ظرف شیشه ای افتاد هزار تیکه شد دیگ بهونه ترکیدن بغضمم فراهم شد انقد نشستم ب حال خودم گریه کردم دلم خیلی گرفته خیلی

خونه‌رهن‌کنین حتما‌مگه‌باید خرید؟

از ته دلم واسه تویی که امضامو میخونی خوشبختی،سلامتی،آرامش‌ و‌عاقبت به‌خیری‌ رو‌ از خدا میخوام.توهم واسه این نوعروس عاشق دعا کن👰🏼‍♀️🤵🏻‍♂️❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب مشکل اصلیت بخاطر اینه که تو یه اتاق داری زندگی میکنی خوب مگه شوهرت اخلاق نداره که بخاطر شوهرت بتونی تحمل کنی

خداروشکر منم مامان شدم انشاالله قسمت همه منتظرا  

ای خواهرمن امروزتوخیابون وبنگاه چنان گریه کردم

با۱۰۰م و۱م اجاره که دارم خونه نیست 

ازکجابیارم ای خدا رحمی بکن

{قیامت بی حسین غوغا ندارد،شفاعت بی حسین معنا ندارد،حسینی باش که در محشر نگویند،چرا پرونده‌ات امضاء ندارد}یاامام حسین

خدا خودش درست کنه برات.

غصه نخور به این فک کن از بد بد ترم هست.خداروشکر کن.

5تا صلوات برات فرستادم🥀

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
خب مشکل اصلیت بخاطر اینه که تو یه اتاق داری زندگی میکنی خوب مگه شوهرت اخلاق نداره که بخاطر شوهرت بتو ...

عزیزم هرکسی مشکلات خودشو داره انقد سختی کشیدم حرف شنیدم تو خودم ریختم

3ساله عقد کردم خونواده شوهرم حتی ی جشنم نگرفتن

من همین شکلم گلم

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
من همین شکلم گلم

دلم خیلی گرفته بخدا جشن و عروسی نخواستم فقط کاش یکم کمکمون میکردن مستقل شیم ببخشید ولی حتی کارای بهداشتیمم نمیتونم انجام بدم بعضی وقتا چون دوتا مرد نامحرم هستن تو خونه