maralllllllllll مدیر استارتر عضویت: 1398/12/03 تعداد پست: 884 عنوان دلم خیییییلی گرفته.... 105 بازدید | 12 پست باردارم مادرم فوت شده احساس میکنم خیلی بی کسم همش فکر زایمان هستم سه تا خواهر دارم ولی دلم میخواس مادرم باشه اگه اون بود بی منت کمکم میکرد هیچ غم و غصه ای نداشتم ..... 1400/03/29 | 20:40 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hana9009 عضویت: 1399/12/12 تعداد پست: 4522 خدا رحمتشون کنه عزیزم بیشتر دعا بخون خودتو به خدا نزدیک تر کن تا کمتر احساس ناراحتی کنی شما باید یه مادر قوی باشی واسه کوچولوتون ❤❤❤
nazanin0_0 عضویت: 1400/03/29 تعداد پست: 1984 عزیز دلم خدا بهت صبر بده. بدون قطعا چیزی پشتش بوده . ان شاالله که روحشون شاد باشه و سعی کن از خدا ارامش بخوای قطعا ردت نمیکنه🥺 لا تحزن!..سیخلق لك اللّٰہ من ظلمة الأيام نوراً :))🌱
maralllllllllll مدیر استارتر عضویت: 1398/12/03 تعداد پست: 884 خدا رحمت کنه مادرتون رو🌺 ممنونم عزیزم .... اونشب خواهرم میگه زایمان که کردی خودت باید بلند شی کارات رو کنی خیییلی دلم شکست اصلا توقع نداشتم اینجور بگه.....
maralllllllllll مدیر استارتر عضویت: 1398/12/03 تعداد پست: 884 عزیز دلم خدا بهت صبر بده. بدون قطعا چیزی پشتش بوده . ان شاالله که روحشون شاد باشه و سعی کن از خدا ار ... ممنونم عزیزم... فقط امیدم به خدا هس و ازش میخام بهم قدرت بده
جانان9396 عضویت: 1398/06/12 تعداد پست: 872 ممنونم عزیزم .... اونشب خواهرم میگه زایمان که کردی خودت باید بلند شی کارات رو کنی خیییلی دلم شکست اص ... عزیزم با این جور حرفا ادم دلش میشکنه.عیب نداره سعی کن قوی باشی خدا باهاته و از همه کس بهت نزدیکه.زایمانت سزارینه یا طبیعی
maralllllllllll مدیر استارتر عضویت: 1398/12/03 تعداد پست: 884 عزیزم با این جور حرفا ادم دلش میشکنه.عیب نداره سعی کن قوی باشی خدا باهاته و از همه کس بهت نزدیکه.زای ... دکترم گفت طبیعی مگر اینکه موقع زایمان خدای نکرده مشکلی پیش بیاد که سزارین بشی
جانان9396 عضویت: 1398/06/12 تعداد پست: 872 دکترم گفت طبیعی مگر اینکه موقع زایمان خدای نکرده مشکلی پیش بیاد که سزارین بشی منم دوتا بچه هام طبیعی بودن بعد زایمان کلا به کسی نیاز نداری میتونی بلند شی.فقط پخت و پز میمونه که شوهرت بهت کمک کنه خوب میشه.توکل کن به خدا
maralllllllllll مدیر استارتر عضویت: 1398/12/03 تعداد پست: 884 منم دوتا بچه هام طبیعی بودن بعد زایمان کلا به کسی نیاز نداری میتونی بلند شی.فقط پخت و پز میمونه که ش ... خدا برات حفظشون کنه .... توکل به خدا
maralllllllllll مدیر استارتر عضویت: 1398/12/03 تعداد پست: 884 بچه اولم هس اصلا هیچی بلد نیستم چن روز اول بالاخره یکی باید کنارت باشه تا یاد بگیری
جانان9396 عضویت: 1398/06/12 تعداد پست: 872 بچه اولم هس اصلا هیچی بلد نیستم چن روز اول بالاخره یکی باید کنارت باشه تا یاد بگیری اره خدا همه چی رو برات جفتو جور میکنه.از الان تحقیق کن فیلم اموزشی ببین خیلی تاثیر گذاره.من بچمو حموم بردنی خودم بالباس میرفتم حموم تو بغلم حمومش میکردم که لیز نخوره زیر پامم یه پتوی کوچولو یا لباس مینداختم .
maralllllllllll مدیر استارتر عضویت: 1398/12/03 تعداد پست: 884 اره خدا همه چی رو برات جفتو جور میکنه.از الان تحقیق کن فیلم اموزشی ببین خیلی تاثیر گذاره.من بچمو حمو ... آفرین به شما... چشم عزیزم ممنونم از راهنمائیت