2777
2789
عنوان

دلم خیییییلی گرفته....

105 بازدید | 12 پست

باردارم مادرم فوت شده احساس میکنم خیلی بی کسم همش فکر زایمان هستم سه تا خواهر دارم ولی دلم میخواس مادرم باشه اگه اون بود بی منت کمکم میکرد هیچ غم و غصه ای نداشتم .....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیز دلم خدا بهت صبر بده. بدون قطعا چیزی پشتش بوده . ان شاالله که روحشون شاد باشه و سعی کن از خدا ارامش بخوای قطعا ردت نمیکنه🥺

لا تحزن!..سیخلق لك اللّٰہ من ظلمة الأيام نوراً :))🌱
ممنونم عزیزم .... اونشب خواهرم میگه زایمان که کردی خودت باید بلند شی کارات رو کنی خیییلی دلم شکست اص ...

عزیزم با این جور حرفا ادم دلش میشکنه.عیب نداره سعی کن قوی باشی خدا باهاته و از همه کس بهت نزدیکه.زایمانت سزارینه یا طبیعی

عزیزم با این جور حرفا ادم دلش میشکنه.عیب نداره سعی کن قوی باشی خدا باهاته و از همه کس بهت نزدیکه.زای ...

دکترم گفت طبیعی مگر اینکه موقع زایمان خدای نکرده مشکلی پیش بیاد که سزارین بشی

دکترم گفت طبیعی مگر اینکه موقع زایمان خدای نکرده مشکلی پیش بیاد که سزارین بشی

منم دوتا بچه هام طبیعی بودن بعد زایمان کلا به کسی نیاز نداری میتونی بلند شی.فقط پخت و پز میمونه که شوهرت بهت کمک کنه خوب میشه.توکل کن به خدا 

بچه اولم هس اصلا هیچی بلد نیستم چن روز اول بالاخره یکی باید کنارت باشه تا یاد بگیری

اره خدا همه چی رو برات جفتو جور میکنه.از الان تحقیق کن فیلم اموزشی ببین خیلی تاثیر گذاره.من بچمو حموم بردنی خودم بالباس میرفتم حموم تو بغلم حمومش میکردم که لیز نخوره زیر پامم یه پتوی کوچولو یا لباس مینداختم .