2777
2789
عنوان

خیانت 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3144 بازدید | 100 پست
دوس دختر قبلی شوهرته شاید میخواد اتیش بندازه تو زندگیت  الکی چتو درست کرده

نه نمیدونم مغزم کار نمیکنه دیگه،  همش هرلحظه آرزو میکنم اون طرف بیاد بهم بگه داشتیم باهات شوخی میکردیم 😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم این که کاری نداره.به شوهرت بگو من مطمئنم ک توخیانت نکردی وظاهرا بیخیال شو اما....اینستاشو نصب کن روگوشیت.حالاچجوری؟برو تواینستات تو قسمت حساب بزن میاد بالا شماره شوهرتو بزن.فقط اون لحظه گوشی شوهرت دستت باشه ک کد رو وارد کنی وحذفش کنی

به نظر من اینا همش کار یه دختره اصلا مردی در کار نیس

مرد هیچوقت اینطوری رفتار نمیکنه و یه راس میره سراغ طرف

احتمالا یه دختر از آشناهاتون که قصر خراب کردن زندگی تون رو داشته یا چت ها رو ساخته یا اومده پی وی شوهرت و ناز و عشوه اومده و شوهرت وا داده این حرفا رو بهش زده

شاید از روی دشمنی بووده اخه ساختن یه اسکرین چت با عکس پروف همسرت کار سختی نیست یا استفاده تیکه کلام یا حرفای همسرت.... چرا اونی که اینارو بهت گفت ترسیده و دیلت اکانت کرده دختر خووب قرار نیست هر کسی هر چیزی بهت گفت باور کنی یه پسری به من میگفت اگر کسی بگه حتی ازت فیلم و عکس داره باز هم بهشون میگم برید گمشید من بهش اعتماد دارم.... اگه واقعا بهش اعتماد داری و چیزی ازش ندیدی خودتو اذیت نکن باور کن بعضیا مریضن خراب کردن زندگی بقیه براشون لذت بخشه 

عزیزم خودت بهتر از هر‌کسی شوهرتو میشناسی 

خودت از شخصیتش و متعهد بودنش آگاهی 

ببین اون کسی که اومد و یهویی بت گفته که شوهرت داره خیانت میکنه بهش اعتمادی نکن؛ و به درصد زیاد شاید بخواد زندگیه تورو از هم بپاشه و اینکه میگه اسکرین فرستاده 

این کارش هم میتونه فیک باشه خیلی راحت پروفایل همسرتو میذاره یا پیج همسرتو هک میکنه یا ...و برای اثبات خیانت شوهرت برای شما میفرسته 

عزیزم این که کاری نداره.به شوهرت بگو من مطمئنم ک توخیانت نکردی وظاهرا بیخیال شو اما....اینستاشو نصب ...

اوهوم اما این شک افتاده به جونم، دیگه حتی شوهرم وفتی بهم دست میزنه ازش چندشم میشه بدم میاد