من اوایل نهم اصلا تمایلی به شرکت تو نمونه نداشتم چون از مدارسی ک توش رقابت باشه اصلا خوشم نمیاد ولی آنقدر مدرسه و دوستان از این مدارس صحبت کردن ک منم به شک افتادم ک آیا شرکت کنم آیا نکنم ..و خانوادمم بهم زور و اجباری نمیکنن ک باید قبول شی ولی گفتن آزمایشی شرکت کن ولی دیگ این آزمایشی داره تبدیل میشه به گریه های شبانه ک نکنه اگر قبول نشم و دوستام قبول بشن..اگر قبول نشم ابروم جلوی همه بره . و اگر نشم دانشگاه خوب نتونم قبول بشم(:
من یکی رو میشناسم دهم تا دوازدهم فرزانگان درس می خوند
ولی رتبه کنکورش چندان جالب نبود
❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤
البته اطلاع زیادی ندارم دارم تحقیق میکنم خودمم برای پسرم میخام همین کارو بکنم
❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤
هیچ ربطی نداره به اینکه طرف تیزهوشان درس خونده فلان و.... هزار تا ادم میشناسم توی بهترین مدارس درس خوندن حتی پیراپزشکی هم نیاوردن همه چی به تلاش خودت بستگی داره هرجور هم خودت دوست داری نظرات اطرافیان هم برات مهم نباشه🙂
مهندس نفت هستم🤩 هرگز نخواب کوروش ای مهر آریایی بی نام تو وطن نیز نام و نشان ندارد👑❤ مامان دوتا نی نی دوقلو🥲😍❤ درخواست دوستی قبول نمیکنم دوست عزیز من خیلی دیر به دیر به این سایت میام و نمیخام شرمنده کسی بشم🤍 Deutscher Staatsbürger🇩🇪
پسر برادر من بچه فوق العاده باهوش تو تیزهوشان خوند موقع کنکور خورد به دور اول کرونا که هی میگفتن امروز فردا کنکوره طفلکی رتبش افتصاح شد ما فکر میکردیم رتبه دور قمی میشه خیلی براش ناراحت شدیم چون واقعا درسش خوب بود به این چیزا فکر نکن فقط تلاش کن حسابی بخونی و یه ادم مستقل بشی عزیزم
درسته بستگی به خود فرد داره ولی نمیدونم چرا تا چند وقت به خودم این حرف میزنم و بعد دوباره برمیگردیم ...
تلاشت رو بکن دیگه بقیه اش رو بسپار بخدا