2777
2789
عنوان

نمونه دولتی

229 بازدید | 16 پست

من اوایل نهم اصلا تمایلی به شرکت تو نمونه نداشتم چون از مدارسی ک توش رقابت باشه اصلا خوشم نمیاد ولی آنقدر مدرسه و دوستان از این مدارس صحبت کردن ک منم به شک افتادم ک آیا شرکت کنم آیا نکنم ..و خانوادمم بهم زور و اجباری نمیکنن ک باید قبول شی ولی گفتن آزمایشی شرکت کن ولی دیگ این آزمایشی داره تبدیل میشه به گریه های شبانه ک نکنه اگر قبول نشم و دوستام قبول بشن..اگر قبول نشم ابروم جلوی همه بره . و اگر نشم دانشگاه خوب نتونم قبول بشم(:

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم 

من یکی رو میشناسم دهم تا دوازدهم فرزانگان درس می خوند 

ولی رتبه کنکورش چندان جالب نبود

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤

منم واسه نمونه دولتی دهم ثبت نام کردم هنوز هیچی نخوندم 😐💔😂

با اینکه در شرایط بدی و ناخواسته اومدی ولی من و بابایی خیلی خیلی مشتاق اومدنتیم و خیلی دوستت داریم و تا آخرش مثل کوه پشتت هستیم عزیز مامان بابایی 👶❤           
عزیزم  من یکی رو میشناسم دهم تا دوازدهم فرزانگان درس می خوند  ولی رتبه کنکورش چندان جالب ...

درسته بستگی به خود فرد داره ولی نمی‌دونم چرا تا چند وقت به خودم این حرف میزنم و بعد دوباره برمیگردیم سر خونه اول.):

میتونی به جای نمونه دولتی 

تو کانون قلم چی ثبت نام کنی 

البته اطلاع زیادی ندارم دارم تحقیق میکنم خودمم برای پسرم میخام همین کارو بکنم

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤

ابروی آدم با این چیزا نمیره

تو دانششگاهتم هیچ تاثییری نداره تو مدرسه عادی هم میتونی بهترین باشی 

با دو ساعت آزمون. هوش و استعداد و اینده کسی مشخص ن میشه 

برو ازمونتو بده خودتو محک بزن 

تجربه میشه واست 

اگه وقت داری تست کار کن

موفق باشی گل💓💓💓

هیچ ربطی نداره به اینکه طرف تیزهوشان درس خونده فلان و.... هزار تا ادم میشناسم توی بهترین مدارس درس خوندن حتی پیراپزشکی هم نیاوردن همه چی به تلاش خودت بستگی داره هرجور هم خودت دوست داری نظرات اطرافیان هم برات مهم نباشه🙂

مهندس نفت هستم🤩                                                 هرگز نخواب کوروش ای مهر آریایی بی نام تو وطن نیز نام و نشان ندارد👑❤      مامان دوتا نی نی دوقلو🥲😍❤       درخواست دوستی قبول نمیکنم دوست عزیز من خیلی دیر به دیر به این سایت میام و نمیخام شرمنده کسی بشم🤍        Deutscher Staatsbürger🇩🇪

پسر برادر من بچه فوق العاده باهوش تو تیزهوشان خوند موقع کنکور خورد به دور اول کرونا که هی میگفتن امروز فردا کنکوره طفلکی رتبش افتصاح شد ما فکر میکردیم رتبه دور قمی میشه خیلی براش ناراحت شدیم چون واقعا درسش خوب بود به این چیزا فکر نکن فقط تلاش کن حسابی بخونی و یه ادم مستقل بشی عزیزم

نیازی به موندن نیست ک تو خرداد بزای امتحانا خوندی فقط تست بزن

اونارو اصلا یادم نیست 😐💔 

با اینکه در شرایط بدی و ناخواسته اومدی ولی من و بابایی خیلی خیلی مشتاق اومدنتیم و خیلی دوستت داریم و تا آخرش مثل کوه پشتت هستیم عزیز مامان بابایی 👶❤           
درسته بستگی به خود فرد داره ولی نمی‌دونم چرا تا چند وقت به خودم این حرف میزنم و بعد دوباره برمیگردیم ...

تلاشت رو بکن دیگه بقیه اش رو بسپار بخدا