2777
2789

آمینو سنتز نرو خطر سقط داره برو سلفری بده ، من پیش حنطوش کردم مشکلی پیش نیومد ولی خیلی از کارم پشیمانم ریسک بزرگی هست ، ۹۹درصد الکی می‌فرستن، ولی خدا می‌دونه چقدر بچه سالم سقط میشه 😭

آمینو سنتز نرو خطر سقط داره برو سلفری بده ، من پیش حنطوش کردم مشکلی پیش نیومد ولی خیلی از کارم پشیما ...

ریسکم بالاس گفتن آمینو فقط.برا شما جواب آمینو خوب بود؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ریسک ات چنده ؟ چرا ریسک ات بالاست؟ آره خوب بود ، بچه ام به دنیا اومده

۱:۱۶ نمیدونم والا .برا شما چند بود‌.بعد امینو چه کارایی کردین  ممنون میشم بگین 

۱:۱۶ نمیدونم والا .برا شما چند بود‌.بعد امینو چه کارایی کردین  ممنون میشم بگین

ریسک من ۱:۱۸۰ بود ، یک هفته استراحت کامل ، مایعات می‌خوردم ، فقط دستشویی می رفتم (فرنگی) ، ولی اگه برگردم عقب هیچ وقت این کارو نمیکنم ، الان میفهمم چه ریسک بزرگی کردم ، به خاطر هیچ ،من ۳۷ سالم بود ، دکتر میگفت ریسک ۱:۳ سالم بوده ، اینم تازه مد شده ، برو سلفری بده ، خیالت راحت .

فامیل هستی ؟

تو ژنتون هست ؟

چند سالته ؟

قبلاً سقط داشتی ؟

فقط این گزینه ها ریسک داره

ریسک من ۱:۱۸۰ بود ، یک هفته استراحت کامل ، مایعات می‌خوردم ، فقط دستشویی می رفتم (فرنگی) ، ولی اگه ب ...

فامیل دوره (نوه خاله مامانم).نه اصلا .قبلا یه سقط تو ۵ هفته داشتم بخاطر تحرک زیاد.۲۰ سالمه 

2790
2778
2791
2779
2792