2789
عنوان

کودک دو سالم

162 بازدید | 12 پست

گاها خیلی بدغذا میخوره مخصوصا وقتی توی جمعیم.

گرسنه هم ک میشه میگه هیچکس باهام حرف نزنه نگاهم نکنه و اعتراضش رو با کلمه ی نه نشون میده مدام پشت سر هم میگه نه نه نه ... و اعصاب همه رو بهم میریزه

خستم کرده.هر جا میرم پشیمون میشم میگم کاش توی خونم مونده بودم.دو ساله ک در هفته چند بار خونه ی مامانم میارمش ولی ب اونا هم عادت نکرده ک دو ساعت بزارمش.

ولی وقتی اندازه ۴ تا قاشق غذا میخوره بهترین بچه ی روی زمین میشه .. میخنده میرقصه شعر میخونه .. 

مامانای با تجربه کمکم کنین

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

پسر من ۲۲ ماهشه.سر وقت خواب و غذا و ....

به برنامه داشتن عادت کرده.خداروشکر اینا مشکل نداره.ولی ی لحظه ازش دور میشم جییییییییغ میکشه.حتی برای دستشویی رفتن

مادر دو بچه.۳۰ سال و ۱۰ ماه

اصلا اصلا بهش فشار نیار کافیه فقط غذا رو جلوش بذاری به نخوردنش واکنش نشون نده اگر حساسیت بخرج بدی بدتر میکنه اینو از من که تجربه کردم بپذیر من خیلی حساس بودم الان خوب شدم ولی شوهرم ول کن قضیه نیست دخترم خونه مامانمم که توجه کمتری به خورد خوراکش میشه بهتر غذا میخوره تو خونه چون چشم شوهرم همه اش بهشه که حتما بخوره همیشه نصف غذاش دور ریز

پسرمنم دوسال و نیم هست و بدغذا . ازهمون اول ک شیربادوم بهش میدادم یعنی ۵ماهگی بدغذا بود. بعضی وقتا اشکمو درمیاورد. فقط شیرخودم‌و خوب میخورد ازوقتی از شیرگرفتمش ی کوچولو بهتر شده. نمیدونم چی بگم فقط خدا صبرت بده بچه بدغذا خیلی سخته. اما حرص نخور میگذره

تو بخند....تا سَراسیمه شَود،بویِ بَهار...🌱🌸

همیشه باید دستت به دهنش باشه دیگه کم کم بهش بده بخوره تا بداخلاقی نکنه ساعت های غذاخوردنش رو حواست باشه الان بچه های من معمولا ۴ ساعت یه بار گرسنه میشن اگه چیزی نخورن اونا هم مثل بچه تو اذیت میکنن اگه تو جمع نمیخوره قبل پهن کردن سفره غذاشو ببر تو اتاق تنهایی بده بهش بخوره تا خودت هم راحت تر غذاتو بخوری 

خدا آن حس زیباییست که در تاریکی صحرا زمانی که هراس مرگ آرامشت را میدزدد یکی آهسته میگوید   (کنارت هستم ) ودل آرام میگیرد .ای خدای بزرگ هوای ما بنده های کوچیکت رو داشته باش .هرگز نترسید، کافی است به آینده‌ای ناشناخته، همراه با خدایی شناخته شده اعتماد کنید. خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست 

خاهرم خودتو پیر نکن، دختر منم همینه، دیگه بیخیالش شدم قبلا اقد غصشو میخوردم، همش عصبی میدم اونم میفعمه شما حساسی دست میزاره رو نقطه ضعفت. بیخیال باش خودش درست میشه کم کم

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی

فقط ی چیزی . هیچوقت و اصلا ب زور بهش غذا نده چون بدتر میشه . بچه من ک اینجوری بود. مادرشوهرم ب زور غذا تو دهنش میکرد دوساعت گریه میکرد بچه م . ب دکتر گفتم گفت اصلا اینکارو نکنین.

تو بخند....تا سَراسیمه شَود،بویِ بَهار...🌱🌸

بچه منم همینه

1...قبل اینکه قندش بیافته و قاطی کنه غذا بهش برسون..

2.کارتون مورد علاقه اش رو براش بذار تا چند لقمه بخوره..اشتباهه اما گاهی چاره ایی نیست..

3..وقتی تو حمع میخوای غذاشو بدی ببر ی جای خلوت و داستان مورد علاقه اش رو بگو.داستان روز به دنیا اومدنش رو تعریف کن و به حرف بگیرش.

وقتی میخنده ی  لپش چال میافته😍😍😍😍