2777
2789
عنوان

بیایین عکس جدید خودمو عاخایی رو براتون بزارم☻😎

| مشاهده متن کامل بحث + 3443 بازدید | 203 پست
باشه تو خوبی🤗😝😡🤣

میدونم 😎

از حالا تا همیشه من دلم سمت توئه                                واسه مهربونیات دلم طرفدار توئه                                       به خودت قسم که عشقی                                   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جووون اخاییت از خدت بهتره😎😝😂

ایش ایش 😒عاخایی خودش میگه من خوشگلترم😎☻😝

از حالا تا همیشه من دلم سمت توئه                                واسه مهربونیات دلم طرفدار توئه                                       به خودت قسم که عشقی                                   
انقدر خسیس نباش چیزی ازش که کم نمیشع😐

عاخایی مغروره 😎فقط برا من غرور نداره ☻😎😝😂

میدونم 😎

😒بدتم نیومد اصلا حرفمو پس میگیرم تو بدی من خوبم😝😜😉🤣

همیشه سعی کردم دل کسیو نشکنم؛اما به خودم که نگاه میکنم،تیکه تیکه ام:  سعی کردم کسیو تو غمهاش تنها نذارم . اما هیچکس نفهمید کی ناراحتم .سعی کردم با همه مهربون باشم اما بعضیا فکرکردن من احمقم!!! همیشه بقیه رو بخشیدم،،اما فکرکردن متوجه خطاهاشون نشدم:
😒بدتم نیومد اصلا حرفمو پس میگیرم تو بدی من خوبم😝😜😉🤣

گفتم که حسود پلاستیکی نباش😒

اییییش😒😒🤨😂

اوهه😂ولی جدی فکر کنم خیلی خودشو میگیره

آره تو دورهمی هم گفت ☻😎😂

نبودم ولی ازین ب بعد تو تاپیکای حس ششم تگم کن مرسی اه😎😂

😂👌

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤                                                                                                     
تو همون‌ کویینز هستی که من از عکس پروفت میترسیدم یا یکی دیگه شبیهض

آره همونم 😂

کاربرهای آقا و کاربرای زبون کاکتوسی و یبس ریپلای نکنن   ‌‌‌    ای شرقی غمگین تو مثل کوه نوری نذار خورشیدمون بمیره          تو مثل روز پاکی مثل دریا مغروری نذار خاموشی جون بگیره ♡
پس چجوری اسمت عوض کردی بدون تعلیق آخه اسمت یه چی دبگ بود 

کاربری دیگمه 

اونو تعلیق کردم 

کاربرهای آقا و کاربرای زبون کاکتوسی و یبس ریپلای نکنن   ‌‌‌    ای شرقی غمگین تو مثل کوه نوری نذار خورشیدمون بمیره          تو مثل روز پاکی مثل دریا مغروری نذار خاموشی جون بگیره ♡