2777
2789
عنوان

بیایین عکس جدید خودمو عاخایی رو براتون بزارم☻😎

| مشاهده متن کامل بحث + 3443 بازدید | 203 پست
باشه تو خوبی🤗😝😡🤣

میدونم 😎

از حالا تا همیشه من دلم سمت توئه                                واسه مهربونیات دلم طرفدار توئه                                       به خودت قسم که عشقی                                   

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

جووون اخاییت از خدت بهتره😎😝😂

ایش ایش 😒عاخایی خودش میگه من خوشگلترم😎☻😝

از حالا تا همیشه من دلم سمت توئه                                واسه مهربونیات دلم طرفدار توئه                                       به خودت قسم که عشقی                                   
انقدر خسیس نباش چیزی ازش که کم نمیشع😐

عاخایی مغروره 😎فقط برا من غرور نداره ☻😎😝😂

میدونم 😎

😒بدتم نیومد اصلا حرفمو پس میگیرم تو بدی من خوبم😝😜😉🤣

همیشه سعی کردم دل کسیو نشکنم؛اما به خودم که نگاه میکنم،تیکه تیکه ام:  سعی کردم کسیو تو غمهاش تنها نذارم . اما هیچکس نفهمید کی ناراحتم .سعی کردم با همه مهربون باشم اما بعضیا فکرکردن من احمقم!!! همیشه بقیه رو بخشیدم،،اما فکرکردن متوجه خطاهاشون نشدم:
😒بدتم نیومد اصلا حرفمو پس میگیرم تو بدی من خوبم😝😜😉🤣

گفتم که حسود پلاستیکی نباش😒

اییییش😒😒🤨😂

اوهه😂ولی جدی فکر کنم خیلی خودشو میگیره

آره تو دورهمی هم گفت ☻😎😂

نبودم ولی ازین ب بعد تو تاپیکای حس ششم تگم کن مرسی اه😎😂

😂👌

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤                                                                                                     
تو همون‌ کویینز هستی که من از عکس پروفت میترسیدم یا یکی دیگه شبیهض

آره همونم 😂

کاربرهای آقا و کاربرای زبون کاکتوسی و یبس ریپلای نکنن   ‌‌‌    ای شرقی غمگین تو مثل کوه نوری نذار خورشیدمون بمیره          تو مثل روز پاکی مثل دریا مغروری نذار خاموشی جون بگیره ♡
پس چجوری اسمت عوض کردی بدون تعلیق آخه اسمت یه چی دبگ بود 

کاربری دیگمه 

اونو تعلیق کردم 

کاربرهای آقا و کاربرای زبون کاکتوسی و یبس ریپلای نکنن   ‌‌‌    ای شرقی غمگین تو مثل کوه نوری نذار خورشیدمون بمیره          تو مثل روز پاکی مثل دریا مغروری نذار خاموشی جون بگیره ♡